Oare chiar sa fie adevarat?
Da-mi voie sa-ti fac o marturisire, daca tot ai deschis asa un subiect de sensibil.
Mama mea a fost toata viata insensibila la micile atentii ale copiilor, eu traiam niste emotii cumplite cand ii faceam un cadou, dar ea nu reactioana asa cum doream eu, sa ma ia in brate, sa ma sarute, sa citesc bucuria in ochii ei, dar nici nu mi-a vorbit urat sau mai rau sa-mi rupa mana si stii de ce/tarziu am inteles/ ea a crescut fara mama si nu era obisnuita cu gesturi gingase, venite din inima sincera a copilului ei. Nici in ziua de azi nu si-a schimbat comportamentul, in schimb eu am invatat ca nu trebuie sa procedez ca si ea.
Crede-ma ca imi venea si mie sa plang cand ti-am citit intrebarea.Acea mama chiar nu are suflet daca a putut sa faca asa ceva.Asta nu e mama. Ce mama normala la cap ar face ce a facut ea?
Thoamne ce mama e aia?
Mama mereu cand e ziua ei sau 8 martie etc, imi zice ca nu vrea sa ii cumpar nimic si sa imi tin eu banii mei ca ea vrea doar sa fiu cuminte si sa nu o supar si femeia aia vroia sa ii cumpere cv?
Ingrozitor...
Nu pe internet am auzit...de la niste rude de familie, la mine in oras a fost...
Pei e chiar de plans, dar hai sa ne gandim ce parinte ar face chiar asa ceva cu propriul sau copil, e o minciuna si chiar daca ar fi sa fie adevarat aceia sunt oameni de nimic si cand vor muri vor ajunge in iad si acolo va avea grija D-zeu sa le fie rupte si lor mainile sa vada si ei cum e
DOAMNEaia nu e mamace suflet are...defapt nu areuratface copii si apoi ii chinuienu stiam ca si mamele st pe interes