| Ionutza2012 a întrebat:

Stiu un baiat care merge la un curs la care merg si eu si il cam plac dar el ma ignora. Vreau sa ma bage si pe mine in seama, dar nu stiu ce sa fac. Ma ajuta si pe mine cineva?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Daca te place..ar ajuta. I-ar fi si lui mai usor in cazul in care sufera de timiditate. Dar, repet, daca nu te place, nu te ajuta nici primarul Capitalei. Nu ai ce face! Daca tot imprejurarile v-au "adus" aproape (cursul pe care-l urmati amandoi) poti foarte bine sa-l rogi sa-ti arate unde nu te descurci. Ori poti sa-i oferi chiar tu ajutorul, sa-l intrebi daca se descurca si are nevoie de informatii suplimentare. De multe ori sora baiatului poate sa te placa in calitate de prietena a ei, dar sa nu te accepte ca iubita a fratelui ei. Sunt situatii din astea, destule!

10 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dragoste cu sila... nu se poate! Probabil privirile tale insistente i-au atras deja atentia, iar el evită, fie e prea timid, fie nu te place.

| Ionutza2012 explică (pentru floresdemayo):

Ai dreptate, dar daca m-as imprieteni cu sora lui care vine si ea la acelasi curs ar ajuta la ceva? Mersi frumos!

| Ionutza2012 explică (pentru floresdemayo):

Da, chestia-i ca nici nu prea o intereseaza soarta fratelui ei deci am noroc.

| floresdemayo a răspuns (pentru Ionutza2012):

Atunci sa-ti ajute Dumnezeu! Iti tin pumnii. Să te faci iubită! Si.să fii fericită!

| AdRihanna a răspuns (pentru Ionutza2012):

Da, te`ar ajuta. Ai afla mult mai multe despre el. Si tot ea il poate intreba ce parere are despre tine, etc.

| floresdemayo a răspuns (pentru Ionutza2012):

Daca te place..ar ajuta. I-ar fi si lui mai usor in cazul in care sufera de timiditate. Dar, repet, daca nu te place, nu te ajuta nici primarul Capitalei. Nu ai ce face! Daca tot imprejurarile v-au "adus" aproape (cursul pe care-l urmati amandoi) poti foarte bine sa-l rogi sa-ti arate unde nu te descurci. Ori poti sa-i oferi chiar tu ajutorul, sa-l intrebi daca se descurca si are nevoie de informatii suplimentare. De multe ori sora baiatului poate sa te placa in calitate de prietena a ei, dar sa nu te accepte ca iubita a fratelui ei. Sunt situatii din astea, destule!

| AdRihanna a răspuns:

Poti lua legatura cu el prin retelele de socializare. Un ineput ar fi sa faci rost de facebook.ul lui, sa vezi ce pasiuni are etc. Si te faci interesata de aceleasi chestii. Nu are cum sa treci neobservata. Doar asa aflii daca poti sau nu discuta cu el.

| Ionutza2012 explică (pentru AdRihanna):

As vrea eu, dar e de la alta clasa, nu i-am spus un cuvant, nu sunt sigura daca stie cum ma cheama, e foarte serios iar eu sunt mai vesela, adica zambesc des, gasesc aproape orice lucru ca a fi amuzant si nu stiu daca lui ii place felul meu de a fi. In plus, nu sunt sigura ca are facebook sau vreo alta retea de socializare dar am impresia ca e pe TPU pentru ca am vazut pe cineva cu cateva lucruri in comun cu el.

| idee a răspuns (pentru Ionutza2012):

Eu am inteles ca va vedeti la un curs. ce rost are sa va vedeti pe net daca ve intilniti la scoala? sau la acel curs? daca asa e felul tau sa fii amuzanta nu te schimba doar pentru ca el este serios, dar daca e ceva firtat atunci fii tu insutu si gata, si sa stii ca mai conteaza si restul, adica imaginea pe care o vede de la tunsoare haine si tot ce reprezinta o fiinta feminina

| idee a răspuns:

Incearca sa fii placuta, ca aspect si comportament, rezultatele vor fi peste asteptari, nu numai cu acest baiat. si inca ceva ce fff important pentru nimic in lume sa nu te arati ca esti disperata sa nu il cauti tu sa il sicii.Cel mai bine ar fi sa te lasi cautata sa inchizi tu prima discutiile, bineinteles politicos, sa te indepartezi cum ar fi sa lipsesti la acel curs o data sau de doua ori, cu alte cuvinte fii altfel decit esti acum

| Ionutza2012 explică (pentru idee):

Asta ar fi o idee, dar nu gasesc funda, oare de ce?(la propiu, nu la figurat, chiar nu o vad, ce s-a intamplat cu ea?