| drutza98 a întrebat:

Strabunica mea a murit acum trei zile. Azi-noapte, cand m-am dus la baie sa beau apa, i-am vazut reflexia in oglinda. E de rau? sad

Răspuns Câştigător
| Park1Suin a răspuns:

Nu.Dar totusi, am auzit ca in casa in care a murit cineva, trebuie de acolerit orice sursa de reflectie.Adica oglinda, televizor, etc.

| drutza98 explică (pentru Park1Suin):

Cum adica, nu le mai pot folosi? Nu pot sta 10 minute fara sa ma uit in oglinda! Si mor de frica! crying

| Park1Suin a răspuns (pentru drutza98):

Doart pentru un timp, nu ti fa grija.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. E de rau. Mergi si vbcu preotul va sti mai bine cum sa te sfatuiasca, iar sufletul ei va sta 40 de zile pe pamant. Nu te speria, citeste i o rugaciune cu voce tare, spune-i ce ai simtit pentru ea.o slujba tinuta de preot e bine venita iarasi, in numele dansei. Important este sa se indrepte spre lumina. Zi buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost doar o iluzie, e de rau daca ai ajuns sa crezi ca e real.

| EuAiciPrezentPeNet a răspuns:

Cand moare cineva nu e bine sa te privesti in oglinda

| alexealexandru55 a răspuns:

Minti! Cum sa-i vezi reflectia in oglinda! Dar daca e adevarat cred ca e de rau sa stii!

| drutza98 explică (pentru alexealexandru55):

Uite asa bine straight face Daca mint... de ce ai raspuns la intrebare? straight face

| ionutison a răspuns:

Trebuie sa te feresti sa te uiti in oglindalaughing

| drutza98 explică (pentru ionutison):

Nu mi se pare amuzant. straight face

| Stoica_Laura_1993 a răspuns:

Sa stii ca dupa ce a murit bunica mea...vedeam siluetele ei prin casa, chiar daca nu a murit in casa mea. Spune-le parintilor tai, chiar daca nu o sa te creada, zi-le macar sa aduca preotul.