| Raniiia a întrebat:

Sufar ca un caine, tata a decedat acum 2 saptamani iubitul meu cu care aveam o relatie de 2 ani si 4 luni m-a parasit fara motiv desi spunea ca imi va fi alaturi in suferinta nu m-a cautat de 4 zile se vede cu alte fete eu sufar enorm m-a lovit exact unde m-a durut mai tare sad va rog dati-mi un sfat m-am saturat de atata suferinta

14 răspunsuri:
| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Imi pare rau de taicatu.dar de fostul tau deloc! Acum ..viata ta s-a schimbat.a plecat din viata ta omul care te iubea cel mai mult si de aceea trebuie sa te schimbi si tu ..nu meriti pe cineva care nu te iubeste in viata ta, care te-a lasat cand aveai nevoie de el.Stiu ca e greu...dar nu trebuie! Dumnezeu e clar ca nu te vrea langa el! Nu te mai gandi, nu il mai cauta, nu i mai raspunde..si in genunchi daca ar veni nu merita pentru ca te a lasat.Fii o alta fata..incepe o noua viata. Fara oameni care nu te iubesc.

| IsabelaIssa a răspuns:

De iubitul tau nu ai nevoie. Ai nevoie de un OM langa tine. Perioada de doliu este normala. Roaga-te pentru iertarea pacatelor tatalui tau, ca D-zeu sa il tina aproape de EL. Mergi des la biserica si vorbeste cu un duhovnic despre problemele tale. Sigur te va ajuta.

| RAY a răspuns:

Condoleanțe,iar despre iubitul tau nu am cuvinte un gunoi uman, tocmai acuma la greu sa te lase ce sa spun in cine naiba sa mai crezi in ziua de azi, ce nesimtit sa se vada cu altele e clar ca nu tea iubit vreodată si doar te-a folosit, macar invata din asta pe viitor

| mihai69 a răspuns:

O să-ți spun un secret: câinele suferă în tăcere și cu demnitate. Dar nu despre asta e vorba aici.
Ce să-ți spunem noi? Că cel pe care-l numești iubit nu te merită? Cred că deja ți-ai dat seama de asta. La modul cel mai dur cu putință.
Că locul lăsat gol de părintele tău nu poate fi umplut de tot binele din lume? Ei, aici e totuși o altă poveste: o să vezi, peste timp (luni, ani) că durerea asta trece și rămân în amintire doar clipele frumoase, iar tatăl tău va trăi veșnic în memoria ta și a celor pe care i-a mai iubit el.
Condoleanțe și fii tare! arată-le celor care te cunosc că nu te lași doborâtă!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ai nevoie de o persoana apropiata, care sa te ajute sa nu-ti pierzi mintile. Nu cred ca mai esti in stare sa judeci corect, dupa cele intamplate.
Trebuie sa intelegi ca nu ai absolut nici o vina, iar ceea ce ti se cere, este sa dai dovada de putere.
Nu trebuie sa te schimbi, ci sa lasi toate intamplarile negative sa devina amintiri.
Cum spune si colegul, timpul le vindeca pe toate. Tu trebuie doar sa ramai cine esti. Intamplarile astea iti cer sa devii independenta, o mare calitate ce te va ajuta mult in viitor.

| peperonies a răspuns:

Tu l-ai ales asa. nu vad unde e problema.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Probabil in perioada asta n-ai avut chef de iesit si el vrea numai sa se distreze, dupa 2 ani si 4 luni nu e chiar normal ce a facut, mai ales prin ce ai trecut, poate ca e mai bine asa, a dat de putin greu(e mult spus ca a dat de greu, trebuia doar sa-ti fie alaturi) si a si renuntat, pacat ca a fost nevoie de asa ceva sa-si arate adevarata fata...
In astfel de momente tot familia e aproape si poate un prieten bun.
Mai ai nevoie de timp si tu sa te refaci, nu stiu ce sfat, incearca sa faci ceva... si un animalut e bun in astfel de momente

| AliGab a răspuns:

Imi pare rau pentru pierderea tatalui tau: condoleante. Cat despre prietenul tau chiar crezi ca merita sa plangi pentru un asemenea om? Pe tatal tau plange-l pana ce ti se va usura sufletul, dar pe fostul lasa-l in pace ca are sa i se intample si lui la fel de nu va regreta cele intamplate. P.S: daca stii sigur ca se vede cu alte fete si vine sa va impacati, sa nu faci marea greseala de a-i ceda, altfel ii vei da sansa sa isi bata joc de tine la nesfarsit.

| AnNéVidoff a răspuns:

Ma crezi ca sunt in aceeasi situatie?
Numai ca stii,tu esti ceva mai grav decat sunt eu!
Iti recomand sa fii puternica,sa nu te pierzi,sa ramai puternica!
Esti cineva si trebuie sa il faci sa regrete ce a facut!
Orice relatie incheiata este un capitol trecut!
Daca te lasa sau iti spune ca nu va potriviti,treci peste si gata,este trecut!
Este greu,nu poti, nu o sa poti sa treci peste!
Doar iti spun ca imi pare rau pentru tatal tau!
Tipul este un nesimtit, un nepasator, un baiat care frange inimi!
Uita-l!
Daca ai prieteni, te poti consola in ei!
Nu te pierde ca mine...eu nu am niciun prieten sa ii spun ce simt sau de ce am nevoie!
Fii puternica,uita-l pe tip si iesi cu prietenii daca ai!
Nu ceda,lupta!
Daca ajungi sa cedezi,o sa pierzi lupta cu propriul tau suflet!
Dumnezeu sa il ierte pe tatal tau si numai de bine sa auzim!
Daca poti,nu uita de mine,vreau sa stiu povestea vietii tale si cum ai ajuns fericita!
Priveste in sus si fii puternica!
Oricine este bun de ceva, exceptie prietenul tau!
Un mic sfat?
Nici daca se intoarce in genunchi sa nu il ierti!
Daca ti-a gresit odata, va mai gresi si alta data...iar daca nu, o sa ajungi fraiera lui!
Cel ce iubeste mai mult, este cel mai ranit!
Ai grija de sufletul tau si nu ceda!
Priveste inainte fata puternica ce esti!

| cameleonu05 a răspuns:

Rabdare multa... timpul vindeca

| Ankesenamon a răspuns:

FATAA! capul sus! imi pare rau pentru tatal tau, dar sunt sigura ca te vegheaza si are grija de tine. Cat despre "iubit", capul sussssss! ce inseamna asta? niciodata sa nu mai crezi in gloante din astea oarbe, niciodata sa nu ai incredere in barbat decat atunci cand iti demonstreaza ca e un BARBAT! Un barbat il recunosti atunci cand iti demonstreaza prin fapte ce spune gura si cand isi asuma orice spune, cand chiar iti e aproape, indiferent de suferinta si de bucuria ta, cand te sprijina, cand are grija de fericirea ta, implicit fericirea voastra, cand te motiveaza, nu cand face chestii din astea de copii prosti. Eu iti recomand sa iti dai un "refresh" la standarde, si pe viitor sa cauti un barbat care sa fie barbat si care sa tina DE si LA tine. Capul sus, ca nu mor caii cand vor cainii. Revino ti din soc, trage de tine, calca ti pe inima, ridica ti capul din pamant si mergi mai departe, pentru ca viata nu se opreste in loc aici. Plangi, plangi acum dar ridica te imediat si asigura te ca o sa mai plangi cand vei avea motive de bucurie, nu pentru toate tentativele de barbati. Daca se va mai intoarce la tine, intoarce te si tu la el...cu spatele! Si tine minte o vorba, roata se intoarce!

| Raniiia explică:

Va multumesc tuturor mi-ti dat taria sa merg mai departe as alege un castigator dar nu pot pentru ca toate incurajarile m-au ajutat, multumesc din suflet!

| Nataliapopi a răspuns:

Condoleanțe si putere ție.Situația e chiar naspa.Nu fi tristă, dacă prietenul tău te-a părăsit înseamnă că nu e potrivit pentru tine.Te înţeleg, doare.
De fapt cum să nu doară când eşti dezamăgită, crezi că-i diferit, îţi promite marea cu sare, iar apoi pleacă. Pleacă, dar în spatele lui te afli tu, un suflet plin de iubire şi căldură ce e distrus. Şi da, trăieşti cu speranţa că se va întoarce, dar zilele trec.iar el nu mai apare! Dar crede-mă, viaţa ţi-l va mai da în cale, dar atunci când ţie nu o să-ţi mai pese, când lacrimile tale vor dispărea, când ochii tăi umflaţi se vor transforma în cei mai frumoşi, când tu o să ai un suflet rece! Fii fericită micuțo, ce este al tău, vei aștepta si va veni.

| queenofconeyisland a răspuns:

Timpul este vindecarea ta. Iesi cu prietenii, stai cu personale ce ti sunt aproape, du te la sala, yoga, inot, fa sport, multe activitati, o sa l uiti in cateva luni