Pai el nu e ''obsedat '' adica nimeni nu cred ca e de un sarut. Dar totusi conteaza sa stii cat de bine saruti. Si te sfatuiesc sa fii cu baiatul pe care il iubesti cu adevarat pentru ca cel care saruta prost poate fi alegerea buna. Adica poate il inveti uh cum sa sarute mai bine. Stii la ce ma refer nu?
In fine... cel care saruta bine e si el o alegere dar ti-am zis depinde foarte mult la cine tii cu adevarat :X. Deci?
Este ca un driver pentru pc. Daca nu este instalat, pc-ul nu functioneaza corespunzator. Fara misto.
Buna comparatie
Mersi.
Pai pentru mine 60% si sa-ti spun si de ce.
Pentru ca daca saruti oribil si iti musti iubitul de buze nu prea da bine...
Nimeni nu-i expert in saruturi dar pe parcurs inveti
Funda?
Pai el nu e ''obsedat '' adica nimeni nu cred ca e de un sarut. Dar totusi conteaza sa stii cat de bine saruti. Si te sfatuiesc sa fii cu baiatul pe care il iubesti cu adevarat pentru ca cel care saruta prost poate fi alegerea buna. Adica poate il inveti uh cum sa sarute mai bine. Stii la ce ma refer nu?
In fine... cel care saruta bine e si el o alegere dar ti-am zis depinde foarte mult la cine tii cu adevarat :X. Deci?
Eu cred ca in proportie de 60%. Degeaba te comporti ok cu el\ea si cand vine vorba de sarut, esti pe langa sau lasi o dara de bale dupa tine Cu timpul, se invata.
Diiiidi întreabă: