| Yoooana a întrebat:

Suna TPU.Am o intrebare...cam ciudatalaughingIn proportie de cat la suta este important sarutul intro relatie? Adica...intro relatie sunt imbratisari, saruturi..etc. cam cat de important e sarutul?thinking
Daca aveti chef de mistouri, postatile la alte intrebari;-).
Funda

Răspuns Câştigător
| Deeeni a răspuns:

Pai el nu e ''obsedat '' adica nimeni nu cred ca e de un sarut. Dar totusi conteaza sa stii cat de bine saruti. Si te sfatuiesc sa fii cu baiatul pe care il iubesti cu adevarat pentru ca cel care saruta prost poate fi alegerea bunawinking. Adica poate il inveti uh cum sa sarute mai bine. Stii la ce ma refer nu?laughing
In fine... cel care saruta bine e si el o alegere dar ti-am zis depinde foarte mult la cine tii cu adevarat :X. Deci?happy

16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este ca un driver pentru pc. Daca nu este instalat, pc-ul nu functioneaza corespunzator. Fara misto.

| Yoooana explică (pentru darrio2007):

Buna comparatiethinking

| darrio2007 a răspuns (pentru Yoooana):

Mersi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai important decat o imbratisare, mai putin important decat sexul

| SerafimHD a răspuns:

50, dar poate insemna mult mai mult daca nu o faci!

| Against a răspuns:

Sunt destul de importante.90%

| xAlvin a răspuns:

50% parerea mea

| ImHere a răspuns:

Te saruti cand simti.

| Deeeni a răspuns:

Pai pentru mine 60% si sa-ti spun si de ce.
Pentru ca daca saruti oribil si iti musti iubitul de buze nu prea da bine...
Nimeni nu-i expert in saruturi dar pe parcurs inveti happy
Funda?

| Yoooana explică (pentru Deeeni):

Adica ma refer...cat de mult ar ocupa dint timpul pertecut imreuna.Si cam cat de "obsedat" el de asta...sa zicem.Pt ca sunt 2 tipi.Unu care satura bine, si unu ca naiba si nu vreau sa nu mai fiu cu ala care saruta prost doar pentru asta, ca il iubesc.

Mersi pentru raspunswinking

| Deeeni a răspuns (pentru Yoooana):

N-ai pentru ce happy. Succes cu baietii aia laughing.PUP:*

Mersii:* laughing

| Deeeni a răspuns (pentru Yoooana):

Pai el nu e ''obsedat '' adica nimeni nu cred ca e de un sarut. Dar totusi conteaza sa stii cat de bine saruti. Si te sfatuiesc sa fii cu baiatul pe care il iubesti cu adevarat pentru ca cel care saruta prost poate fi alegerea bunawinking. Adica poate il inveti uh cum sa sarute mai bine. Stii la ce ma refer nu?laughing
In fine... cel care saruta bine e si el o alegere dar ti-am zis depinde foarte mult la cine tii cu adevarat :X. Deci?happy

| KitKat15 a răspuns:

Eu cred ca in proportie de 60%. Degeaba te comporti ok cu el\ea si cand vine vorba de sarut, esti pe langa sau lasi o dara de bale dupa tine rolling on the floor Cu timpul, se invata. happy

| BoGdy1RoBy a răspuns:

50% e important

| Ciprian2003 a răspuns:

80% zic eu