| Amanda1 a întrebat:

Sunt adolescenta de 16 ani. In loc sa primesc de la tata iubire si incurajare el doar stie sa bage frica in mine, imi este frica sa afle notele mele, frica sa ii spun unde ma duc in adevar, frica ca intarzii, am si o scrisoare de la scoala pe care trebiu sa o dau sa citeasca si sa semneze si imi este frica sa i-o prezint (o profesoara cu care m-am luat in gura s-a plans). Am falsificat semnatura lui ca alt fel nu scap sub nicio forma de pedeapsa de la el iar mama inaista sa stie si el tot. Deci, sa ii spun adevaru ca am falsificat sau o las asa?

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

" Amanda1 : in loc sa primesc de la tata iubire..."

mde, să vedem ce oferi tu:

"- imi este frica sa afle notele mele.
- o profesuara cu care m-am luat in gura s-a plans
- am falsificat semnatura lui"

| doctorandus a răspuns (pentru sierra1):

„Copiii din ziua de azi iubesc luxul. Nu au maniere, dispreţuiesc autoritatea şi dovedesc lipsă de respect faţă de bătrâni. Nu se mai ridică în picioare când oamenii în vârstă intră în încăpere. Îşi contrazic părinţii, mănâncă în grabă delicatesele la masă, stau picior peste picior şi sunt tirani cu profesorii.

Tinerii din ziua de azi nu se gândesc decât la ei înşişi. Nu au pic de respect pentru părinţi sau persoane în vârstă. Vorbesc ca şi cum ei înşişi ar şti totul şi ceea ce noi considerăm înţelepciune este lipsit de relevanţă pentru ei. Cât despre fete, sunt directe, lipsite de modestie şi nefeminine în limbaj, comportament şi îmbrăcăminte", afirma Socrate (470 î.Hr.-399 î.Hr.).

| Amanda1 explică (pentru doctorandus):

Vai...ce destept esti domnu "doctorandus". mai ai si alte zicale? Chiar sunt curioasa!

| mihai69 a răspuns:

De data asta, mai bine o lași așa.
De ce ți-e totuși frică de el? Te bate, te abuzează verbal, care e de fapt problema?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las-o asa...