Treaba este foarte simpla: traiesti pe banii lor, respecti regulile lor.
Nu-ti convine? Ia-ti viata in maini. Altii au plecat la varste mai mici. In agricultura poti castiga si 100 lei pe zi, mancare, apa, sucuri, cafea si tigari. Asa plateste baiatul meu mana de lucru si nu-i gaseste.
Nu e așa ușor pe cum crezi. Părinții mei au o fire cam învechită și o gândire la fel. în plus eu am alte planuri cu viața mea dar nu le pot face pe toate din motiv că mie frică de ce vor spune părinții
Serios? Mai nou cei tineri ii invata pe cei batrani? Hai sa fim seriosi! Parintii tai au o educatie buna, ceea ce nu se poate spune despre tine cel ce-i critici.
?♀️?♀️?♀️Cum te-ai simți tu dacă ai avea o dorință așa mare care ți-ar putea schimba viitorul dar din cauza că părinții nu acceptă așa genuri de lucruri tu să îți pierzi tot și să îți pierzi viata în zadar. Sa fim serioși acum dacă e părinte asta nu înseamnă că mereu are dreptate. Tu doar vrei s apari va ești,, un copil bun,,
Poti sa-mi traduci si mie in romana propozitia: "Tu doar vrei s apari va ești,, un copil bun,,"?
In rest invata pana ai sa ajungi la varsta lor si tot degeaba. Se spune ca omul pana moare invata si tot prost ramane. Stramosii daci ascultau de sfatul batranilor. Voi va nasteti destepti dar nu stiti sa scrieti si sa va exprimati!
18 ani, așteaptă până îi faci, angajeaza-te undeva unde nu îți trebuie licență, închiriază un apartament și mută te singur iar după daca ai bacul luat fă un curs (poate de frizerie) și angajeaza-te ca frizer sau ca ce îți place ție (asta e cel mai important, să găsești ceva ce îți place, poți încerca foarte multe lucruri și vezi care îți plac)
Nu trebuie sa fugi de acasă, spune le părinților că vrei să îți câștigi tu banii și să te muți singur și să găsești un job
Eu planuri pe viitor am foarte mari, apartament mă găndesc să închiriez dar termin școala mai întâi. nu stiu cum să le comunic lor asta gen ei nu înțeleg din prima. Dacă le spun cu ce mă ocup la moment ei nu vor înțelege. Dar eu nu mă pot opri findcă am reușite. Și nici nu pot aștepta findcă e o pierdere de timp.
După ce ai 18 ani poți începe să te comporți ca atare nu trebuie să le dai socoteală despre ce faci și cum faci. Dacă mediul din casă este toxic poți să te muți și mai ales poți apela la o amenințare clasică: dacă vă mai comportați așa cu mine o să plec și nu o să mă mai vedeți niciodată și nici nepoții voștri apoi dacă nu cred și râd te tine și mai ales se comportă urât pleacă, asigură-te că ai unde să te muți și gata, după câteva luni o să le pară rău.
încearcă sa le dovedești că ești matur iar peste câteva luni când împlinești 18 ani i-ați un job și între timp încearcă să mai strangi niste bani pentru a contribui și tu la majorat și să nu dea doar părinții bani și așa vor crede că ești independent, sper că te-am ajutat