| Stefan927 a întrebat:

Sunt băiat, e singurul loc unde sa ma pot descarcă, am nevoie de ajutor, nimeni nu ma mai înțelege in viața, nici părinți, nimeni! Simt ca si cand as fi singur in viața, de mult ori nu mai vreau sa ma mai trezesc, poate par nebun, dar pur si simplu m-am saturat, bunici nu mai am, ar fi ca si cand as fi singur pe lume, chiar dacă nu sunt, câteodată vreau sa scap si de părinții mei, nu știu ce sa fac, Plâng noaptea, ex: azi m-am simțit rău si părinții mei au urlat ca cică sa nu ma gândesc ca nu merg la școala, ok, dar in rest parca sunt mai mult de umplutura in casa (n-am frați sau surori), câteodată ma gândesc ca sunt o greșeală, care am fost facut din greșeală, acum scriu asta din baie, ma sufoc de la atâta plâns, pur si simplu vreau sa fac 18 ani (mai am 6 ani pana atunci) si sa plec din casa, simt ca nu mai pot, parca sunt un jeg in casa…mulțumesc celor ce ați citit pana la capăt…

32 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Cind te gindesti ca esti o greseala, du-te din nou la baie, uita-te in oglinda, si spune-ti tare si apasat: "OK! Sunt o mare greseala! Dar orice mare greseala poate fi indreptata. Ia sa vedem ce e gresit, si ce putem indrepta!" Poate asa vei intelege ca nu e o greseala ca ai aparut, ci ca greseala e doar in mintea ta, ca vezi asta. Daca traiesti, ai o viata de trait, ai un scop pe care poti sa il cauti si sa il duci la indeplinire. Traieste-o, nu te plinge de ea. Chiar daca unii, chiar si tu, o considera o mare greseala. Cauta sa vezi ce poti face cu ea. Eu am o vorba: viata e un banchet, plin de bunataturi. Trebuie doar sa intinzi mina sa iei si sa te infrupti. Nu duce mina la ochi ca sa ii acoperi si astfel sa nu vezi frumusetile vietii ce te inconjoara. Deschide-i bine, cauta, si vei gasi poate acolo unde te astepti mai putin.

| cuvant a răspuns:

Salut Stefan,
Esti intr-o situatie delicata si trebuie sa descoperi ce te face sa te simti asa.
Conflictele parintlor, nefericirea lor si tu indirect o preiei asupra ta, lipsa prietenilor, stai mult in casa, nu ai activitati pe langa scoala.
Sa stii ca exista telefonul copilului si sigur la scoala ai psiholog. Ti-as recomanda sa incerci sa-i contactezi si sa vorbesti despre ce simti.
Incearca sa cauti sa faci sport de echipa si te ba ajuta sa socializezi.
Iubeste-te cum esti si vei transmite pozivitate.