| qwerty1234 a întrebat:

Sunt blestemat! Indiferent pe cine iubesc sau de cine-mi place sunt mereu singur desi sunt de treaba, glumet si nu sunt genul care sa fumeze sau sa se imbete. Recunosc ca nu sunt foarte aratos dar nici urat nu sunt, spuneti-mi ce sa fac sa nu mai fiu in aceasta stare pentru ca ma dispera deja, nu mai stiu ce sa fac sa-mi gasesc o prietena, dar nici nu mai vreau sa-mi gasesc una.Vreau ca macar cateva luni sa nu ma mai intereseze fetele si sa-mi pot vedea de viata mea normal. E enervant ca la varsta mea(16 ani) sa nu fi avut inca o prietena pentru ca o parte din prietenii mei discuta tot timpul ca "m-am intalnit cu ea ieri", "vai ce frumos a fost cand am fost cu ea/el". M-am saturat! Voi ati trecut prin asa ceva, si daca daca spuneti-mi cum ati procedat?

19 răspunsuri:
| Melody a răspuns:

Eu zic sa te mai linistesti... Noi, fetele, avem un al 6-lea simt si simtim disperatii(no offence). Fii sigur pe tine. Oricat de bine ar arata un baiat, daca nu are siguranta de sine e cam 0 barat. Asa ca ocupa-te de aspectul asta. Asta nu inseamna sa faci cum zic gigeii astia de ti-au dat sfaturi aici. Siguranta de sine nu inseamna sa te transformi intr-un smecher. Nu toate fetele apreciaza genul asta. Comporta-te normal, natural si ai sa vezi ca lucrurile se vor rezolva de la sine. Si nu mai face o tragedie din faptul ca la 16 ani nu ai prietena, ca nu e cazul.

| Anestezia a răspuns:

Bună!

Nu contează cum arați fizic,pentru persoana specială din viața ta.Nu trebuie să îți fie jenă de ceilalți prieteni,atunci când te întreabă de relațiile tale cu fetele etc.
  Gandește pozitiv,pentru că e corect.Oricum , cineva spunea 
 ,,Doamne,sunt atât de singur,dă-mi și mie pe cineva să-mi fie alături pe vecie.Atunci Dumnezeu a spus .-Te păstrez pentru cineva special .
Și în cazul tău !

Baftă ,și nu te grăbi ! Niciodată nu-i târziu !

| Userrr a răspuns:

Poi pur si simplu nu te mai gandi.Sincer mie nu-mi trebuie gagicalaughing.
Eo am prieteni cu cre sar garduri, ma dau peste cap ceea ce e simplu daca te tin 2 de maini si tu te rostogolesti pe perete.
E mai smecher asa.Si in plus. Fetele sunt prietentioase.SI dupa parerea mea majoritatea sunt lezbi.De ex tot timpu se duk la baie impreuna, se pupa pe buze cand se intalnesc.Ce dracu? Se vede ca sunt lezbi!

| m1xa3la a răspuns:

Buna. pentru cei care au dat raspunsuri de genu k stau cu o fata doar sa o f. va spun eu ceva din partea tuturor celor care sau saturat de perversi. aruncativa dupa un bloc.iar pentru tine qwerty ai 16 ani ai o viata inainte nu iti face probleme din astea de acum, am 17 ani eu dar am trecut prin faze din astea imi venea sa ma calugaresc la un moment dat dar a fot doar un fragment neplacut al vietii. ai rabdare si fii tu insusi.o sa vina si timpul nostru.crede-ma

| Pământul a răspuns:

Eu unul am trecut prin perioadele astea cu prietena mea cea mai buna, mana dreapta.

| Fanatic a răspuns:

Si nu vad ce e rau in a bea si a fuma.frate tu nu stii sa te distrezi,iti zic eu e naspa sa fii cu cineva, nu esti liber sa faci ce vrei,***.cel mai tare e te combini cu ea o futti si gata, aproape orice fata nu merita mai mult.asa am fost si eu pana in clasa a 7a, si o fost de ajuns o singura fata care ma schimbat complet, in 2-3 luni eram cel mai dorit tip din scoala.si asta a tinut pana am intrat la liceu., si acum is in clasa a 10a si o duc f.bine cu fetele

| lauracraciun a răspuns:

Te inteleg perfect! stiu cum e.insa de multe ori ma gandesc ca ce e al meu e pus deopartehappyatat timp cat vei fi disperat sa gasesti una si vei face tot posibilul.nu-ti vei gasioh go onsunt sigura ca ai multa iubire de oferit.happyinsa asteapta o fata care sa te placa.sate accepte asa cum esti.cred ca esti constient si ai sesizat si tu ca la majoritatea se uita daca arati bine.insa sunt si unele care se uita prima data in interior si conteaza mai putin fizicul...insa trebuie sa stii unde sa le cauti...gandeste-te putin daca nu chiar tu esti superficial.:p

| Tavy100 a răspuns:

Http://manualul-de-seductie.mensales.ro/
Eu iti zic ca o sa mearga. In general femeilor nu prea le pasa testul fizic, ati vazut femei superbe cu barbat ''urati'', ei din ''a placea;; pentru femei 20% e fizicul, 80% mental. Majoritatea plac pe cei inteligenti, glumeti (50% sau chiar mai putin). Sunt unele care plac fumatorii, dar nu mai mult de 5%... Ideea e sa vorbesti frumos cu ea, dar sa nu ii zici din 5 in 5 sec cat de frumoasa e, cat de inteligenta, nu o lingusi si daca ii place sa o lingusesti nu prea e placuta... Sincer la inceput credeam ca fizicul face 90%
Deci nu injura, nu o lingusi si nu o enerva.

Bafta!

| qwerty1234 explică:

Deci voi mi-ati spus mie cat de mari "don juani" sunteti si nu m-ati ajutat cu nimic. Eu nu sunt genul care sa isi bata joc de o fata, asta daca nu o merita. Care-i faza daca nu fumez si nu beau? inseamna ca sunt un papa lapte sau ce?! va credeti voi mari smecheri si cuceritori doar pentru ca va bateti joc de alti oameni. Intr-o seara cand faceam jogging un smecher ca voi care bea si fumeaza(baiat de cartier) cand m-a vazut ca alerg normal ca a trebuit sa faca vreo schema sa se dea in spectacol si a sarit la mine si a inceput sa strige dupa mine ca de ce l-am calcat... tipul asta de oameni ar trebui aruncati undeva departe de orice semn de civilizatie! multumesc celor care au dat raspunsuri folositoare

| neverletmego a răspuns:

Eu nu cred ca exista o varsta stabilita la care ar trebui sa avem un/o prieten/a. Si nu e bine sa fii cu cineva doar de dragul de a avea o prietena, sau pentru ca toti prietenii tai au. Stai linistit ca o sa gasesti pe cineva si apoi totul vine de la sine. Pur si simplu inca n-ai gasit persoana potrivitawinking Poate ca solutia ar fi sa-ti gasesti o preocupare, un hobby care sa-ti distraga atentia.

| Fanatic a răspuns (pentru neverletmego):

Ce persoana potrivita la 16 ani laughing. doar nu te insori acum.doar nu ai de gand sa stai cu ea un an sau mai mult, doar nu esti nebun laughing.de obicei eu ma plictisesc de o fata in maxim o luna

| neverletmego a răspuns (pentru Fanatic):

Cunosc persoane care sunt impreuna din liceu si acum au 6 ani impreuna, deci se poatewinking Doar pentru ca tu nu-ti imaginezi ca ai putea sta cu o fata mai mult de o luna, nu inseamna ca toata lumea gandeste la fel.

| BlackRose4ever a răspuns:

Ce-i al tau e pus deoparte

| Stefbr a răspuns:

Pur si simplu fa ceea ce faci, gandest-te de doua ori inainte de a vorbi cu o fata pe care o placi si totul se rezolva de la sine

| AnZac a răspuns:

Pai. te urci pe bloc la etajul 10 iti dai drumul si asta e tot! Succeshappy

| mariancoman a răspuns:

Ma,da proasta parere ai tu edespre tine, crezi ca tu esti primul refuzat de o pipita? Mare parte din prietenii tai s-au intalnit cu prietena in vis poate.Fi mai sigur pe tine atunci cand intri in vorba cu o fata si nu uita ca de multe ori "NU""nu inseamna neaparat o negatie

| BlagaAlin a răspuns:

Salut, cred ca seaman exact cu tine! Sunt un baiat mai plinut si mai rusinos asa! Dar intr-o zi am cunsocut o fata care avea prieten si m-am pus langa ea pe banca, am luat-o in brate si i-am spus asa mai pe smechereste cum facem sa ne combinam! Iar dupa aceea am spus tot ce imi venea asa prin minte cum ar fi ca lasa-l pe el si fi cu mine si tot asa! Intr-un final ne-am "cuplat" si am sarutato! Pana atunci nu am sarutat nici o fata! Am fost impreauna 2-3 saptamani iar dupa aceea ne-am despartit! Iar in ultima perioada am fost singur iar acum cand am inceput liceul prin clasa ma dau amuzant, fac fetele si colegi sa rada, ma cred un tip de treaba si observ ca unele fete se cam uita la mine! Chiar astazi o fata mi-a luat ghiozdanul si m-a rugat sa o pup ca sa-mi-l dea! Deci fii cat mai original si crede in tine ca poti!

| Fanatic a răspuns (pentru BlagaAlin):

Ce poveste interesanta laughing.ai spus-o ca sa-l mai inveselesti? nu prea a mers, si faza cu ghiozdanul e una de clasa a5 a,.nu asa direct se cucereste o fata, suna naspa.eu nu asi putea fi cu o fata care imi zice direct, nici nu asi ****e-o macar.cel mai naspa cand o fata e disperata dupa tine

| KorK a răspuns:

Dati foc