| justAgirl_8912 a întrebat:

Sunt cam trista acum... ceva cuvinte care sa ma inveseleasca? daca ar fi sa incep sa spun acum toate chestiile care le am pe cap as scrie prea mult asa ca ma abtin (p. s. am pus intrebarea la categoria asta pentru ca este vorba de familie si alte chestii pe care nu o sa le enumar). sad

6 răspunsuri:
| Deerpinaaaa a răspuns:

Te inteleg complet bine! Stiu ca e greu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea,
si eu am trecut prin niste chestii naspa.
Ce cuvinte pot sa iti spun?
Toate trec.
Si mereu traieste cu speranta ca, in ciuda a cate rele ti se intampla, va veni vremea cand iti va fi bine.
Nu exista nimic pe lumea asta pentru care sa se merite cu adevarat sa suferi.
In concluzie nu lasa nimic si pe nimeni sa te faca sa suferi. Pentru fiecare 60 de secunde in care stai trista, vei pierde un minut din viata pe care nimeni nu ti-o poate da inapoi.
Fii tare indiferent de circumstante.
Ai grija de tine :*

| noktambul a răspuns:

Daca esti trista din cauza familiei, impaca-te cu ideea ca pe prieteni poti sa-ti-i alegi, dar familia asa ti-a fost lasata. Ce poti face? Cum zicea un unchi de al meu (prin alianta) : " Ai grija cum te porti cu familia, ca : De la neam si de ruda / N-ai sa iesi cu sula uda "! Capul sus si... vorba lui Murphy : "Zambeste! Maine va fi si mai rau." Bafta!

| impossible a răspuns:

Asculta melodia spin-sunt fericita nu cred ca e potrivita situatiei tale dar te mai inveselete. la mine merge mereu...winking

| cici_6203 a răspuns:

Daca te referi la un divort in familie adica daca ai tai sunt in aceasta problema, u nu ai ce sa faci, eu am trecut prin asta si e greu... u nu ai de ce sa suferi pentru ca ei isi refac viata si le trece in schimb copii raman pentru totdeauna marcati.Incearca sa te gandesti ca asa e mai bine pentru ei si gandeste-te la tine...ai mei sunt divortati de zece ani si am trecut peste am ajuns la concluzia ca e mai bine asa, ca daca ei sunt fericiti si noi suntem.ai sa vezi ca toate trec bafta