Asta este o decizie pe care trebuie sa o iei cu sotul tau impreuna, nu intreband asa ceva pe un site unde-s 90% copilasi minori, care nici macar nu au idee ce se intampla pe lumea asta dapai sa dea sfaturi adultilor ca tine.
Daca nu poti discuta cu sotul, intreaba-ti soacra, socrul, care-s parintii lui si au nevoie sa stie adevarul si sa cantareasca bine pentru fiul lor.
Nu cred că mai are rost să continuați, dacă s-au și sărutat, într-un loc public, cel mai probabil e implicat și emoțional și nu a fost doar un înșelat "din greșeală", nu va renunța așa ușor la această femeie, dacă are sentimente pentru ea. Dacă îl ierți, nu cred că vei mai avea vreodată încredere în el 100%, îți va fi imposibil, decât să stai cu această frică mereu că te va înșela iar,(și probabil o va face) mai bine puneți punct acum. Copilul e mare, va înțelege.
O data ce te-a inselat, te va mai insela de 100 de ori.
Mai da-mi o sansa ca nu mai fac= Hai sa ramanem impreuna, dar de acum voi fi foarte atent si nu vei mai afla.
Da-i un sut si baga divort, cum sa ramai cu cineva care te-a inselat? Nu da 2 bani pe tine si pe familia voastra. Nu ai respect pentru tine daca ramai in aceasta relatie. Si nu fa prostia sa ramai,, pentru copil'' ca mai mult rau faci