| LoreCC a întrebat:

Sunt căsătorită de 14 ani, jignită cred ca după primii 2, 3 ani a început timid să mă jignească, să mă învinovățească pentru anumite lucruri pe care în opinia lui nu le făceam corect și mereu să mă critice, controleze.
Acum mă jignește așa când i se nazare, și bineînțeles ca violența verbală a început să se transforme în una fizică, dacă am avut curajul să îl înfrunt m-am ales cu o palmă, mai mult nu a avut ocazia ca am fugit și m-am închis în cameră, el a rămas în bucătărie înjurânduma și spărgând farfurii. Acum eu mă gândesc serios la divorț deși îmi este greu, dar nu pot să accept umilință și agresiune de orice fel.
Îmi doresc doar liniște, respect și dragoste, dacă nu se poate mai bine singură. Doare al naibii de tare să iei o asemenea decizie și te bântuie o mie de gânduri.

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cred ca s-a cam săturat de tine. Dacă nu aveti copii, divortul este usor de obtinut.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu accepta violenta nici verbala si nici fizica, pleaca, baga divort dar nu mai sta in relatie toxica sa plangi si sa-ti urasti viata langa un nemernic, fiindca sunt sute de barbati buni si singuri, care te-ar lua fericiti sa aiba un suflet cald si bun, alaturi.

Mare pacat ca ai stat atatia ani langa un mitocan violent.
Nu te uita inapoi, ca sanatatea ta fizica si mentala sunt in pioneze si nu merita pentru nimic in lume sa traiesti cu frica in san ca vine acasa si te bate.
Baga divort si daca ai rani pe corp scoate certificat medico-legal ca sa ai cum dovedii ca te-a lovit.
Daca nu aveti copii divortul este simplu, putand sa se pronunte si la notar.

| Solane a răspuns:

Hmm, are de multa vreme o amanta.
Cum ai suportat atata timp. In locul tau nici nu m-as mai intreba. Divort urgent.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

E cea mai buna decizie.Nu ai nici un motiv pe lumea asta pentru care sa accept violenta, fie ea verbala sau fizica

| KovacsB a răspuns:

Este o decizie care necesita o doza de curaj.Nu are sens sa mai amani sau sa-i dai a 7-a sansa.Acum faza este ca daca ai atractie la prosti o sa-ti gasesti altul identic.

| Cinic a răspuns:

Divorț! Si in plus curtile judecatoresti sunt foarte partinitoare, adica vei avea castig de cauza. Violenta nu are ce sa caute intr-o casnicie. Sunt multe femei in aceiasi situatie ca tine, multe înca mai cred ca pot salva ceva, dar cand apar jigniri verbale deja aia nu mai este relatie.

| gabicoo a răspuns:

Ești troll. Pe celălalt cont te iubește și îți ia zilnic cadouri.

| Andreea201329cu a răspuns:

Nu accepta! Nici sa nu te gandesti si baga divort! Iti va fi putin greu la infeput deoarece ai stat mult cu acel om in casa si ai trait cu el, dar problema este la tine ca accepti asa ceva, cand poti usor sa bagi divort si sa iti gasesti alt barbat in adevaratul sens al cuvantului si sa uiti complet de el.Pentru asta a-i putea face si cateva sedinte la psiholog care te va ajuta sa iti reeaduci starea ta de bine si sa te ajute sa treci peste divort, care ar fi bine sa il bagi. Daca nu o sa bagi divort, sa fii sanatoasa asa vei trai mereu si vei fi naiva! Succes si ia o decizie care sa te ajute!

Bula
| Bula a răspuns:

Aseaza-l la masa, calm, sa discutati.
Dpune-i pe scurt: ori inceteaza cu violentele si discutati calm divergentele, ori bagi divortul.
Alegerea sa fie a lui!

| Kufu95 a răspuns:

Eu zic să îl întrebi la modul cel mai serios dacă mai are un respect față de tine și dacă tot așa se comportă în continuare eu zic că mai bine să închei relația.

| minrest a răspuns:

Relactie toxica. Nu are rost sa ramai in relatia asta, divorteaza si traieste linistita.

| MarianWLF a răspuns:

Inteleg ca iti este greu dar in situatia de fata ti-ar fi mai greu sa traiesti toata viata langa el, cunosc cazul, mama mea trece prin asa ceva chiar daca are ajutor in caz ca pleaca si din partea mea si a familiei, dar la fel ca in cazul tau nu poate lua nimeni decizia in afara de tine, daca ai posibilitatea sa pleci si iti doresti asta nu mai astepta, oamenii de genul se protesc mai mult cu timpul in loc sa devina mai intelepti.