| Carla2001 a întrebat:

Sunt căsătorită de 5 ani cu soțul meu ne iubim foarte mult avem o relație frumoasa eu am 25 de ani el 27 de ani, el mereu îmi cumpăra câte ceva și uneori îmi ia foarte multe cadouri uneori și eu ma simt prost ca îmi da cadouri eu i-am zis ca nu am nevoie neapărat de cadouri dar el nu înțelege mereu când vine de la munca îmi ia măcar o floare el mereu ma pupa și imi zice ca ma iubește și eu îl iubesc acum a zis ca a luat bilete de avion sa mergem în alta tara in vacanță nu vreau să îl refuz dar mă simt pros ca tot îmi face aproape mereu cadouri.Cum pot gestiona pe viitor acest lucru sa nu ma mai simt prost? Care e cel mai bun mod să ne menținem relația cum o avem acum?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Aste este o dovadă că te iubeste. Nu inteleg de ce simti prost.
Când nu iti va mai da cadouri te vor trece alte ganduri.

| Violleta2022 a răspuns:

Gateste-i ceva bun si surprinde-l!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iar ați apărut cu întrebările astea stupide?

| Solane a răspuns:

Este sau nu este sotul tau? Daca este, e normal sa faca ceea ce spui. Mai ales daca te iubeste.
Accepta tot. Altfel se schimba relatia.

| KovacsB a răspuns:

Te simti asa cum esti.
Cred ca esti la al 37-lea cont pe TPU cu aceleasi povesti absurde de 2 bani.

Bula
| Bula a răspuns:

Prin multumire si eventuale mici atentii reciproce (macar vorbe si pupici! ).
Multe femei ar multumi lui Dumnezeu ca au un asemenea sot!

| Kufu95 a răspuns:

Mai nou dacă cineva este bun cu o persoană? Nu este bine? Cum vine treaba asta? Eu zic că să te bucuri că îți face cadouri sau dacă chiar așa te deranjează așa tare explică-i că ești mulțumită cu câte lucruri ai primit de la el și că îl iubești. Tu gândește-te că alte femei mănâncă bătaie zi de zi și înjurături de la iubiți lor, dacă pot fi numiți așa asemenea oameni, d-apoi să mai primească cadouri.

| MarianWLF a răspuns:

Surprinde-l din cand in cand imbraca provocator cand intra pe usa, cu o mancare buna, o baie fierbinte, daca totul e bine de ce simti ca ar exista o problema? Nu face din obligatie, e placerea lui.