| DeniZu a întrebat:

Sunt...confuza,adica nu stiu ce sa fac. M-am despartit de un baiat si acum sunt cu altul, dar nu stiu, adica noul tip nu stie tot despre mine cum ar fi ca ai mei sunt despartiti si mama e plecata in italia, pur si simplu stie o frumoasa poveste de familie si simt ca mint de fiecare data cand vb ceva in legatura cu asta.Sa ii spun adevarul sau nu? ma simt super prost sincer, totusi nu as vrea sa ii spun pentru ca din cate am observat el tine ff mult la relatia familiala, iar acum daca ii spun ca am mintit...nu vreau sa stiu care va fi continuarea
multumesc.

Răspuns Câştigător
| Christina_9998 a răspuns:

Si eu am fost intr-o asemenea situatie, este mai bine sa termini acum decat atunci cand nu vei mai putea. Renunta si nu te uita inapoi. O sa-i treaca luihappy

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pai acelui baiat ii place ca in familia ta adica parintii tai sa fie in armonie, nu inteleg ce treaba are el cu asta ar trebui sa fie cu ochii pe tine.

| zacrazy a răspuns:

Nu trebuia sa minti in primul rand... Spune-i adevarul si explica-i de ce l-ai mintit. Daca nu afla de la tine cu siguranta va afla de la altcineva. Minciuna chiar are picioare scurte...

| DeniZu explică:

Sii...cum as putea sa incep sa ii spun? sad

| Just4FunHD a răspuns:

Recunoasterea minciunei e pe jumatate iertata. Spune-i derect cand mai ajungeti sa vorbiti despre familie. Oricum nu vad ce legatura are relatia parintilor tai cu relatia voastra. Daca tine la familie inseamna ca trebuie sa o accepte asa cum e. Incearca sa-l privesti cand vorbesti cu el

| 46 a răspuns:

Si eu am fost in situatia ta. Eu nu m-am ascuns niciodata!

PS: Spune-i mamei tale, ca in Italia nu mai e ca si cum a fost acum cativa ani. Mama mea s-a intors!