| BEKYTA a întrebat:

Sunt confuza in privința a ceea ce mi s-a întâmplat ieri. Iubitul meu de un an și șase luni s-a despărțit de mine, pe motivul ca nu se simte in largul sau. Dar cu doua zile in urma am fost împreuna la ștrand și ne-am simțit foarte bine împreuna. Noi doi am făcut parte dintr-o trupa de dans, pana când el a decis sa renunțe. Eu am continuat, dar mi-am dat seama ca nu ii convine acest lucru, chiar dacă el spunea ca ma va susține. In momentul in care a spus ca nu își mai dorește relația noastră, ieșeam de la antrenament. El acum este la Craiova de trei zile cu munca. Sunt foarte confuza și socata și îl iubesc foarte mult. As vrea sa fim din nou împreuna. Ce as putea face?

Răspuns Apreciat de Editori
| sabin89 a răspuns:

Nu văd nimic rău să continui cu trupa de dans, dimpotrivă, dacă ai talentul ăsta cred că ar fi bine să îl cultivi în continuare. E ceva frumos. El ar trebui să-ți accepte alegerile. Dacă acum face figuri de astea, foarte probabil va face și mai târziu, spunând, de exemplu, că nu-i place că lucrezi în domeniul cutare și că ar dori să lucrezi în altă parte etc. Poate ar fi bine să te orientezi spre o persoană mai echilibrată și mai rezonabilă, chiar dacă pe moment va fi un pic dureroas să iei o asemenea decizie.

4 răspunsuri:
| RpxOnAir a răspuns:

Spune-i lui toate astea, vorbeste cu el ca sa lamuresti, nu cu noi

| FruttiFresh300 a răspuns:

Poate doar tu te-ai simțit bine nu și el. Eu chiar îl înțeleg.
Este vorba despre tine, despre cum te comporți cu el că nu se poate simți comod în preajma ta. Are rețineri față de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar fi cazul sa discuti deschis cu el despre motivul despartirii.
Abia dupa o perioada atat de lunga si-a dat seama ca nu se simte in largul sau?
Chiar daca nu este de acord cu alegerea ta, atata timp cat te iubeste, accepta si te sustine. Se pare ca nu a facut-o.
Pot fi mai multe cauze care au dus la ruptura. Le poti afla doar discutand cu el, roaga-l sa fie sincer cu tine.
Nu ai spus ce varste aveti, poate am fi inteles mai bine situatia.

| FaraNume1245 a răspuns:

Fă ce ai făcut până acum și o să obții aceleași rezultate.