anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu iubitul meu de 2 ani si câteva luni. El are 21 de ani, de jumătate de an are un nou loc de munca si este de dimineata pana la 7-8 seara iar la telefon nu poate vorbi prea mult. Eu sunt la fcaultate, am mult timp liber si l-as suna continuu si il stresez dar efectiv nu ma pot abține, il iubesc prea mult! De cand lucrează, nu mai are asa mult timp pentru mine, seara mai sta cu colegii iar eu as face orice sa stea doar cu mine! Nu stiu cum sa ii recapăt atenție! Uneori chiar simt ca il sufoc! Sa continui sa își dea seama ce pierde daca ne despartim sau sa il las ca pe el? Dar nu pot, sunt foarte suparata cand nu ma suna, doar aștept sa ma sune! Sunt dependentă de el!

3 răspunsuri:
| Bianca_Bia_2000 a răspuns:

Spune-i ceea ce simti!

| neutrino a răspuns:

Fiecare avem o "lista" cu prioritati, iar tu realizezi ca nu (mai) esti in fruntea listei lui. Mai departe tu decizi, dar fa-o mai repede! Tineretea-i scurta!

| Jack99 a răspuns:

Cea mai sincera parere, esti o fata cum rar gasesti in ziua de azi. Eu ca baiat as prefera ca prietena mea sa imi spuna verde in fata ceea ce o deranjeaza ca sa putem gasi impreuna o solutie. Iti urez bafta happy