anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu iubitul meu de 2 ani si jumătate. Suntem amandoi la facultate, nu in orașul nostru. Eu stau la camin, am locul si pe timpul verii iar colega de camera este plecată. El sta in chirie cu un baiat. Decurand s-a angajat si o sa ia banii prin august. Ca sa scutească costurile, i-am propus sa stea la mine. Însă el cand vine la mine doar sta si se joaca pe telefon, este mai tandru doar cand vrea sa facem dragoste. Asta observ eu... A recunosc ca nu ma mai iubeste cum ma iubea... Acum eu nu stiu ce sa fac! Astazi este ultima zi in care ma pot hotărât. Ori se muta la mine, ori nu ii mai raspund la telefon, nimic si ne despartim. Nu stiu daca il iubesc sau este doar obișnuita însă imi va fi foarte greu! uneori imi vine sa tip, am avut zile in care plângeam continuu cand ma supăra. Nu mai stiu ce sa fac, sunt confuza, simt ca nimic nu imi mai merge!

6 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Inainte de toate discuta cu el toate astea. Apoi gandeste-te cum e mai bine pentru tine.

| RAY a răspuns:

Nici dumnezeu nu a multumit femeia noi suntem oamenii nu zeii, barbatul are nevoie sexuala e logic de asta stam cu o fata pentru sex in mare parte, du-te vb cu el, poate e obosit de la munca, stres, nervi

| T0T a răspuns:

E clar că asta numai relație nu e. Ori nu te desparți de el și vei regreta mai târziu ori o faci și va fi mult mai bine. Găsește pe cineva pe care să iubești și care să iubească că mai bine să nu ai nicio relație decât să ai așa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da da dai papuci. in loc sa vorbiti sa intelegeti ce si cum mai bine dal dracu. asa sa faci si cu urmatorii. cine mai pierde timp sa inteleaga ceva mai bine sa scapi de probleme decat sa incerci sa rezolvi ceva

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

E mai usor sa fugi decat sa infrunti problema

| sk1NNNeT009 a răspuns:

De ce nu incerci sa discuti cu el chestiile astea?