anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu iubitul meu de 4 luni. El inainte a avut o relatie de 2 ani si mama si sora lui inca ii dau likeuri pe facebook. Ma deranjeaza foarte tare si i-am spus si lui, dar nu le poate spune sa nu mai faca asta. Cum ar trebui sa reacționez? nu mai suport

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este el responsabil de ce fac alte persoane, deci nu ai motive sa ii ceri ceva sau sa il acuzi de ceva. Nici tu nu ai nici un motiv sa fii influentata de ceva ce fac alte persoane in afara de tine si de el. Ai incredere in el si nici nu baga in seama chestiile astea. Omul are un trecut si are dreptul al el. Multe persoane raman in relatii amicale cu fostii parteneri si familiile lor (daca sunt in relatii de razboi ar trebui sa te ingrijoreze foarte foarte rau, faptul ca sunt in relatii amicale este normal si nu ar trebui sa te supere deloc). Relaxeaza-te, nu poti controla lumea, nu iti da mai multa importanta decat ai. oamenii sunt liberi si e bine ca sunt asa, nu traieste nimeni asa cum vrei tu si nici tu nu ar trebui sa traiesti sub jugul actiunilor unor terte persoane.

| InVisible99 a răspuns:

La ce da like?

| InVisible99 a răspuns:

Aaa,ma-sa ii da like la fosta? laughing las-o pe ma-sa ca nu te-ai combinat cu ea sau sor-sa, evita

| neutrino a răspuns:

Pretentiile tale sunt absurde, fiecare are dreptul sa converseze, direct sau electronic, cu cine doreste. Daca faptele familiei lui te deranjeaza, atunci te poti retrage.

| Doub a răspuns:

Eşti cu el în relaţie, nu cu familia lui.

| sofisis a răspuns:

Normal ca nu le poate spune sa nu mai faca asta. Fiecare om are dreptul sa faca fix ce vrea.Ma-sa e om in toata firea iar sora-sa probabil a fost(si inca mai e)prietena cu ea.
Atata timp cat el nu da semnale ca mai are ceva de impartit cu fosta...nu vad pentru ce te stresezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Important e sa nu ii dea el like. Tu de ce te mai uiti la pozele ei?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai că asta-i culmea rolling on the floor
Mda...*o* înnebunit lumea de la facebook, știam eu.

| NoRegretsxx a răspuns:

Esti putin obsedata. Fiecare da like-rui cui vrea nu crezi?

| florina2001 a răspuns:

Nu inteleg care ar fi problema. Poate pe tine te deranjeaza ca ii dau lor like si tie nu. Nu stiu laughing. Oricum, daca el nu are nimic impotriva, nu inteleg de ce ai avea tu din moment ce el este inca cu tine, si sunt convinsa ca te iubeste. Nu crezi ca mama sau sora ta au vorbit cu el sau i au batut apropouri gen sa se impace? Daca nu te iubea, se impaca cu ea. Zic si eu laughing Mult succes happy