Buna!
Eu zic sa nu te duci. Aveti prea putin timp de relatie incat sa va angajati la astfel de plecari. Daca acum incepeti calatoriile impreuna, monotonia va aparea mult mai repede. In plus, relatiile la distanta nu sunt foarte stabile. Din moment ce mai ai doar o luna de asteptat, mai bine nu te implici asa mult ca apoi sa ai motive sa suferi.
Succes!
Relatiile la distanta rezista in functie de voi cum sunteti: nu aveti secrete unul de altul, aveti incredere reciproca, va iubiti, va respectati, comunicati mereu, atractie deplina, daca acestea nu exista intre voi, atunci sa nu te intrebi care au fost cauzele despartirii, caci distanta nu are nici o treaba, totul depinde de voi insasi. Si eu am fost la distanta cu actualul meu sot multa vreme si viata a fost ca intr-o zi sa fim impreuna.
Daca nu esti pregatita cu plecarea in excursie, cu toate ca aceasta plecare te va face pe tine sa-l cunosti mai bine ca si om, nu este si musai sa faci ceva cu el daca te respecta si te iubeste, el nu va grabi acest moment, doar daca nevoile lui de barbat o vor face, astfel pot spune ca nu iti respecta dorinta si nu te iubeste, doar te foloseste pentru cearceaf. Ii poti spune ca nu esti pregatita si acest moment intim poate sa fie putin mai incolo cat te crezi tu ca e totul perfect intre voi, cand esti tu pregatita psihic.
Imi aduc aminte cand mi-am inceput viata intima cu un barbat, dupa 1 luna m-am mutat la el in locuinta. Doar 2 saptamani am rezistat, caci m-am mutat iar la parinti. Acel fost iubit pe care il stiam super om care imi facea de toate, in acele momente cand el abia astepta "punctul culminant" de a face ceva cu mine si care a si reusit, din restul zilelor el s-a schimbat total. Nu ca ar fi fost agresiv, ci modul de om tare lenes, nu mai avea cref de giugiuleli, de iesiri, numai in casa in fata pc-ului la jocurile din retea si eu stateam ca fraierea si ma plictiseam. Nu faceam nimic toata ziua. Eu cu munca si acasa. Si el la fel. Iesirile s-au terminat. Cumparaturile le faceam singura, ca el se juca la pc. :/... Fiind in acel oras, relatia am incheiat-o dupa aproape 6 luni, cu toate ca nu regret ca mi-am pierdut virginatatea cu el. Aveam in jur de 25 de ani. Nu spun ca sa astepti atat de mult, ci sa gandesti bine in ceea ce vrei sa faci si sa nu regreti. Daca e sa fi cu el, bine, daca nu, iarasi bine, caci barbati singuri mai sunt.
Bafta!
Treaba cu distanta sta asa - relatiile la distanta merg perfect, cu o conditie - distanta sa fie mai mica decit lungimea.
Esti asexuala? poti sa il indepartezi de tine pentru ca fete usoare sunt multe, cand o fi ziua sa intelegi si voi ca barbatul sta cu o femeie pentru sex, nu suntem asexuali
Ce gandire poti sa ai. Probabil tu doar asta esti capabil sa vezi intr-o femeie. E adevarat ca sexul reprezinta o etapa destul de importanta intr-o relatie, dar atat barbatii cat si femeile cauta si altceva intr-un partener, altfel prima fata pe care ar gasi-o pe strada ar lua-o acasa si ar. iar ea n-ar avea nimic impotriva. Ca sa se poata deschide acea dorinta sexuala cu adevarat trebuie sa iubesti persoana de langa tine, altfel n-are absolut niciun sens. Relatiile femeie-barbat se bazeaza pe mai mult decat o satisfacere a carnii, se bazeaza pe dragoste. Si-s multi barbati care aveau zeci de femei foarte frumoase la picioare si au dat cu piciorul pentru una singura care poate nu se ridica la stadiul lor. Asta cum iti mai explici? Mi-e scarba de oamenii ca tine care vad doar sex in fata ochilor de cand se trezesc pana se culca. Mai mult ca sigur faci parte din specimenele alea care pe plaja sau la o piscina se holbeaza la o fata fara sutien sau cu chilot tanga vreo jumate de ora, eventual scotand si fluieraturi si sunete animalice. Mai potoliti-va obsesia asta ca nu sunteti animale sa traiti doar pentru a manca, a dormi si a se reproduce. Sunteti fiinte umane si aveti sentimente, simtiri, perceptii si multe altele care va diferentiaza si voi vad ca vreti cu tot dinadinsul sa va intoarceti la gandirea unei maimute.
Nu este neaparat normal ca acolo se va intampla asta. Poti sa ii spui clar ca tu inca nu te simti pregatita sa faci acest pas. Daca te iubeste, iti va respecta dorinta. E as zice sa mergi, dar sa nu se intample inca. Doua luni impreuna sunt foarte putin, si ar fi bine sa treaca si 2-3 luni de relatie la distanta ca sa vezi cum merge. Cred ca ai dreptate sa mai astepti o vreme.
Aproape 2 luni?! Asta e groaznic de putin! Daca se supara, problema lui. Nici nu ai apucat sa-l cunosti inca bine. Daca se bosumfla, ai scapat fara prea multa bataie de cap de el.
Ceea ce simti conteaza cel mai mult, spune-i ca nu esti pregatita sa mergi. Spune-i ca o sa plecati in vacanta de iarna, vezi cum reactioneaza cand nu o sa mergi, sa speram ca nu vrea doar lucrul acela de la tine, gaseste o scuza is scrie-mi in privat cum reactioneaza.
O zi buna!
Daca am inteles eu bine te astepti ca daca veti pleca in acea excursie veti face ghidusii si te temi sa o faci din moment ce veti fi despartiti. Pai relatiile la distanta nu sunt neaparat o problema pot rezista si functiona insa daca nu va veti vedea o perioada indelungata exista si posibilitatea ca tu sau el sa intalniti pe alt cineva sau sa nu mai aveti sentimente reciproce. Eu cred ca e o pierdere de timp sa fi intr o relatie cu cineva daca sunteti separati si nu va veti mai vedea cineva va trebui sa faca un compromis daca vreti sa ramaneti impreuna pentru ca de cele mai multe ori astfel de relatii nu se termina asa cum ai sperat. Totusi sunteti de 2 luni impreuna inca nu va cunoasteti atat de bine nu stiu daca e ok sau nu sa o faceti. Daca inca esti inca inocenta inteleg de ce ai retineri dar pana la urma ca mai devreme sau mai tarziu tot se va intampla atata timp cat e protejat si il iubesti eu zic ca e ok pana la urma e ceva bun si frumos si daca zici ca veti fi despartiti de unde sti ca nu o vei regreta daca nu o faceti. Pana la urma e alegerea ta daca vrei sau nu. Poti sa gasesti scuze oricand gen sunt in perioada aia si nu pot sau nu ma simt bine sunt sigur ca va intelege. Sper ca te am ajutat
Gandeste-te daca el vrea doar asta de la tine. incearca sa afli cumva dar fara sa il supui la teste idioate deoarece se va simti prost si cel mai probabil nu va mai avea nici un sens relatia. si chestia cu orasele chiar nu conteaza. daca va iubiti ar trebui sa stai fara grija. sigur va gasi el o solutie. tu doar vezi daca merita sa incepi o relatie serioasa cu el si dupa toate vin de la sine
Si eu sunt de parere ca ar fi mai bine sa mai astepti. Ca toate fetele, am si eu un prieten stabil si stii ce l-a atras cel mai mult la mine? Faptul ca nu am "cazul la pat usor" si faptul ca a trebuit sa ma cucereasca zi dupa zi.
Baietii si in general barbatii sunt ca niste exploratori, sa le zicem cuceritori, insa e mai mare rasplata cand cucereste ceva mai greu.
Asta e parerea mea si sfatul meu pe care ti-l dau. Mai tine-l in asteptare putin si daca renunta, inseamna ca vroia doar sa te adauge intr-o lista "Am avut-o si pe asta".
Incearca sa incepi cumva o discutie despre asta. Ia-o pe ocolite. Incearca sa ii spun in mod indirect ca nu vrei sa te grabesti, ca vrei sa mai astepti ceva timp ca sa vezi cum decurg lucrurile intre voi. Ai putea inventa o povestioara gen:" Am citit undeva ca o fata era indragostita de prietenul ei peste cap si la doar cateva zile s-a culcat cu el. La o saptamana dupa, el i-a dat papucii. Bleaga fata. Eu as fi asteptat cel putin 6 luni ca sa vad cum decurg lucrurile si abia apoi as fi facut pasul urmator. Sa stii ca nu vreau sa ma grabesc. Cand o fi sa se intample, vreau sa imi doresc asta cu adevarat". E doar o idee.
Daca nu esti sigura, n-o face. Daca e sa fie, timp mai este inainte, nu si inapoi.
Intai trebuie sa te hotarasti de cine ti-e frica mai mult: de durere si rusine (daca e prima oara, normal ca o sa doara si totul o sa ti se para aiurea), de constiinta ta (ideea preconceputa la muuulti ca la casatorie TREBUIE sa fii fecioara, ceea ce nu e rau), de gura lumii sau de mama ta (Fraza "Nici mama mea nu crede ca este o idee buna", ma omoara). Dupa ce te lamuresti care e raspunsul, o sa fie usor sa te hotarasti ce sa faci. Oricum, daca mergi intr-o vacanta cu iubitul nu e neaparat sa sara pe tine. In plus e o ocazie buna sa va consolidati relatia, sa aveti timp sa vorbiti serios despre ce se va intampla mai departe.
Eu zic sa discuti cu el deschis si sa ii spui ca iti este frica ca o sa stati separati si depinde si de cat timp o sa stati asa. Cel mai bine mobilizeaza-te si lasa loc de orgoliu si nepasare nu te atasa atat de repede, las-o mai moale. Spune-i ca nu vrei sa plecati si atata tot..mai mult de atat nu ai ce face si + ca oricum nu sunt nici 2 luni, eu zic sa mai astepti..sa avansati ca relatie si durata relatiei, si abia dupa, dar acum e prea devreme avand in vedere ca o sa stati si separati.
Se spune ca reletiile la distanta dureaza cel mai mult si cel bine dar eu cred ca ar trebui sa face ceea ce iti spune inima