| Neymar2 a întrebat:

Sunt cu o fata de 1 luna si numai vreau sa fiu cu ea. Nu mai simt nimic pentru ea. Cum sa ma despart de ea fara sa o doara?

Răspuns Câştigător
| rapgirl123 a răspuns:

Ma bucur ca mai exista baieti care se gandesc la sentimentele fetelor, chiar daca numai simt nimic pentru ele. Orice ai face, ea cu siguranta o sa o doara. Scoate-o la o plimbare si exprimati toate sentimentele ce le-ai simtit pentru ea inca de cand te-ai indragostit. apoi spune-i despre cum te-ai racit fata de ea, dar nu ceva gen...numai simt nimic pentru tine straight face ( ma refer sa nu i-o spui verde-n fata ). poti sa-i spui ca: te iubesc si tin mult la tine...si mereu voi fi alaturi de tine, insa nu mai simt acel lucru cel simteam cand te-am vazut prima oara. poate e mai bine asa, te iubesc si imi pare foarte rau :-

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Cătălinaa12 a răspuns:

Incearca sa discuti cu ea fata in fata. Si vorbeste-i in asa fel incat sa nu o ranesti. Explica-i. Si sunt sigura ca va intelege. Dar gandeste-te mai intai. Sa nu faci o greseala. si dupa sa regreti! Bafta.

| Coby a răspuns:

Pai iesi cat mai rar cu ea din diverse motive (plauzibile) nu vrajeli ieftine si pana la urma o sa simta si ea acea raceala si o sa... o sa se "sature de tine" si gata pa fara sa se simta ranita

| Asdfghjklasdfghjkkl a răspuns:

Sincer, o s-o doara orice ai incerca, dar mai bine ii spui acum pana nu e prea tarziu. Ii spui ca exista si alti baieti pe pamant care s-o merite mai mult ca tine.Trebuie s-o iei foarte usor daca e sensibila si de ex daca vrei promite-i ca veti ramane amici. Dupa ce ai spus-o incearca sa-i iei gandul de la asta si purtativa ca niste amici... Daca te-am ajutat si ti-am fost de folos iti multumesc si daca vrei poti sa te refugiezi pe blogul meu care sper ca o sa te ajute http://numaituestistapanpeviatata-gabriela.blogspot.com/. Mult noroc si sa ai o zi buna. :)

| DexterKill a răspuns:

Mai iesi de cateva ori cu ea si daca la intalniri nu simti nimic ii dai liber. Nu fa o greseala, ca asa am crezut si eu si mi-a parut rau. Daca nu simti nimic bagi clasicul tu merti pe cineva mai bun nu e vina ta rahaturi de astea

| ralu_1668 a răspuns:

Spune-i sincer ca nu mai ai aceleasi sentimente pentru ea si ca nu si ce se intampla cu tine si de ce.va aprecia sinceritatea ta si va intelege.gandeste-te bine inainte, in general cuplurile mai trec prin astfel de situatii de 'fastacire'. poate fi o perioada in care nu sti ce vrei si dupa aia sa nu regreti

| LYLYshor25 a răspuns:

Nu eprea fumos...dar daca nu mai sinti nimic pentru ea...

incepi cu gesturi gen:te dai la prietenele ei, nu mai vb cu ea la telefo o vreme sau ii spui ca esti ocupat

sau o faci sa creada ca a fost vina ei...nu stiu depinde si de situatie, sper ca ti-am fost defolos
funda?:*

| falstar01 a răspuns:

De ce sa nu o doara daca nu mai simti nimic pentru ea?

| SomeoneWhoCares a răspuns:

De ce nu incerci sa ai o discutie deschisa cu ea fata in fata? Poti sa ii spui frumos ce ai pe suflet.Incearca sa ii explici situatia dar cu mare grija. Fetele pun mult la suflet.

| Robertyna_2956 a răspuns:

Incearca sa o faci pe ea sa se desparta de tine asa nu va suferi deloc si tu inca mai ai sentimente pentru ea dar sunt ratacite, spun asta pentru ca tu nu vrei ca ea sa sufere. Incearca sa ii faci cunostinta cu altcineva.