| Andreialexandrux2 a întrebat:

Sunt cu o fata de 7 luni si in 7 luni am facut foarte multe pentru ea si tin foarte foarte mult la ea si o iubesc, si ea a mai fost cu un baiat inainte de mine a avut o relatie de 2 ani. si acum 2 zile am aflat ca fostul lui era la ea si faceau sex...deci m-a inselat si ea inca vrea cu mine imi zice ca nu a putut sa se aptina...si imi cere scuze eu nu vreau sa o iert pentru ce mi-a facut dar. o iubesc fff mult si nu stiu ce sa fac va rogsad help.sunt intr-o situatie f naspa.

Răspuns Câştigător
| Jeanny22 a răspuns:

Trebuie sa te gandesti daca merita? Daca nu a putut sa se abtina, de ce nu a facut-o cu tine? De ce a sarit in bratele fostului?
Poate te joaca pe degete, de aceea trebuie sa vorbesti cu ea. Comunicarea e totul. Trebuie sa afli de ce a facut, ce a facut... Caci raspunsul ei, te lasa cam in ceata. Deci, afla ce este in mintea si sufletul ei. Daca te-ar fi iubit pe tine, cel putin asa cum o iubesti tu pe ea, crede-ma ca s-ar fi oprit la timpul potrivit. Ar fi avut mustrari de constiinta.
In plus de asta, conteaza si de la cine ai aflat, ca a facut-o cu fostul. Daca ai aflat de la prieteni, atunci chiar e de rau. Caci poate ea nu avea de gand sa-ti spuna niciodata.
Neaparat trebuie sa vorbesti cu ea, dar trebuie si sa stai sa te gandesti, daca te merita, daca si ea te iubeste la fel de mult.
Mult noroc!
Jeanny22!

7 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Ea inc ail mai iubeste despartete de ea.

| ζøvع a răspuns:

Pai ia atitudine, vorbeste cu ea, dai o sansa, fa si u cu ea sex, poate simtia nevoia de o partida iar u nu i-ai oferit-o! la a doua abatere,...dai papucii!

| alinnephilim a răspuns:

Renunta sa te mai indragostesti si eu am luat lectia asta.
Frate nu o baga in seama, tu daca ii faceai asta ea nu te ierta. In locul tau eu nu o mai bagam in seama pana nu plangea in fata mea sa-si ceara scuze si la a2a abatere PA! Daca nu o sa-ti planga in fata cu lacrimi si nu-ti zice ca-i pare rau si bla bla bla.Nici sa nute gandesti s-o mai bagi in seama. Eu zic sa tii cont de raspunsul meu nu sa te iei dupa el in totalitate. Imi pare rau pentru tine, femeile sunt foarte perverse, de asta barbatii trebuie sa fie " porci ". Bafta frate, sper sa gasesti pe altcineva pe care sa iubesti!

| Lightose a răspuns:

Nu iti e clar? Inca il iubeste! Eu zic sa iti vezi de viata ta. Daca vei continua sa fii cu ea sigur vei suferi.Sau ar mai putea fi o solutie...o pauza intre voi! Daca in aceasta pauza ea se va impaca cu el inseamna ca inca se iubesc. Oricum este clar ca ea nu l-a uitat, iar asta inseamna ca relatia cu tine...imi pare rau sa iti zic asta, dar e una de forma si atat! Sfatul meu:uit-o, sunt atatea fete!
Sper ca te-am ajutat!
O zi buna!

| zapalicii a răspuns:

Dai papucii'. uit'o. nu te meritawinking din moment ce a facut asta`!

| dolcEE a răspuns:

Daca as fii in locul tauprobabil ca m-as fi sinucis...numai la gandul asta.pai daca face asa ceva inseamna ca nu te iubeste...sincer e cu tine din interes! daca te-ar iubi nu ti-ar face asa ceva!

| alintush15 a răspuns:

Buna! Pentru inceput sa stii ca imi pare rau! Pai relatia lor a durat 2ani este clar ca nu l-a uitat, este evident.Totusi poate ea incearca sa-si refaca viata alaturi de tine, sa te iubeasca, sa te faca fericit.Sa stii ca nu este usor sa uiti un sentiment de 2ani asa ca intr-adevar poate nu a putu sa se abtina,suntem oameni totusi. Eu la fel ca multi altii ti-as sugera sa cumunici cu ea si sa luati o pauza daca ea isi reincepe relatie inseamna ca nu a fost sa fie si tu ai fost doar pentru a-l uita(imi pare rau sa-ti zic asta,sincer! Se vede ca o iubesti din suflet ce-i cam rar in ziua de azi!) dar daca nu inseamna ca chiar a fost un moment de slabaciune, ca o momeala la care nu a putu rezista! noi nu putem sa-ti sugeram fiecare om este diferit, cit si conceptii despre viata! sper ca ti-am ajutat. Iti doresc sa ai parte de fericire, cu ea sau fara!

O zi buna!