| coltz a întrebat:

- sunt cu o fata, ea are 17, eu 22
- suntem impreuna de un an
- tinem mult unu la altul si avem planuri pe viitor
- ea se supara des, da ii trece (in proces se ia si de mine)

acum:
- sunteti de parere sa intervin si sa incerc sa ii arat ca nu e bine sa se supere si sa se descarce pe mine mereu?
adica ma gandesc, ca atunci cand vom creste, vom avea o familie, nu vreau sa avem o familie disfunctionala, cu certuri frgvente la orice problema.
- e gresit oare ca incerc sa o schimb pentru asta? tot ce vreau e ca aceste certuri copilaresti de acum, sa nu se transforme in ceva urat pe viitor. acum dupa ce se linisteste dupa orice zice sau ce face cand e suparata, imi zice apoi... scuze eram suparata. tot ce incerc sa fac, e sa o opresc sa mai zica tot ce ii vine la gura cand se supara, chiar daca se simte rau dupa.
Vreau sa o fac sa se poata controla, ca apoi sa nu exagereze mai incolo.
repet, e gresit sa o schimb pentru asta?
se merita sau ar afecta prea mult relatia? (in teorie.)

Răspuns Câştigător
| Lovetoloveyou a răspuns:

Uite si eu sunt cam la fel..mai suparacioasa dar prietenul meu ma lasa in pace cand vede ca sunt nervoasa si suparata pentru ca dupa putin timp imi trece. In fond daca te gandesti bine tot o copila e si poate asa este felul ei.Eu cred ca ar trebui sa-i spui ca nu ar trebui sa se supere asa des si mai ales sa se descarce pe tine fiindca poate relatia voastra o sa aiba de suferit. Daca va ganditi la viitor asta inseamna ca va iubiti mult si consider ca dupa cativa ani se va mai maturiza si lucrurile astea vor trece...sunt doar toane! Discutati si totul o sa fie bine!

3 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Sunt lucruri care se pot schimba, sunt lucruri care nu se pot schimba! Dar dragostea schimba multe... si sa-ti spun un secret:gura femeii nu o face nici un barbat sa taca!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cum adică în proces?

| coltz explică (pentru CristiDinBucuresti):

A lol. nu cu sensul de tribunal tongue
ma refeream la perioada cand e nervoasa si se descarca.