| roccomato a întrebat:

Sunt cu prietenu meu aproape de 2 ani dar in ultimu timp el s-a cam racit chiar mi-a propus sa ne despartim ca asa nu ajungem nicaieri, el e slovac eu sunt romanca ce e drept eu cam am fost de vina pentru ca i-mi varsam nervii pe el din orice sunt plecata din tara locuim in anglia dar eu am fost casatorita si am in tara o fetita si asta ma omoara ca sta cu fostul meu sot si el ii baga numau si numai prostii in cap vrea de la mine bani cat se poate de multi, din cauza problemelor si dorul de fetita am uitat ca sa zic asa de iubitu meu si cred ca mi-am dat seama prea tarziu il iubesc foarte mult si i-am ziso si lui cu foarte mare greu mi-a mai dat o sansa il simt rece zice ca e obosit tot timpu si ca are nevoie de timp ca sa isi revina nu stiu ce sa mai fac ma gandesc tot timpu o sa mai fie la fel de iubitor si atent cu mine ca inainte simt ca innebunesc din cauza asta ma iubea enorm de mult facea orice pentru mine dar acum nimic ce ma sfatuiti sa fac cum sa-l recuceresc

Răspuns Câştigător
daniela
| daniela a răspuns:

Nu-l mai cicali, fi mai dragastoasa si mai ales daca vezi ca problemele tale nu-l intereseaza si totusi vrei sa mai stai cu el (eu un cred ca nu prea te iubeste pentru ca altfel te-ar sustine din toate punctele de vedere) nu-l mai bate la cap cu asa ceva

7 răspunsuri:
| Linda a răspuns:

Fostul tau sot s-a recasatorit? De ce nu ai incerca sa reinvestesti in relatia cu el?

| Jupiter a răspuns:

Comunicati mai mult, spune-i si lui ce ne-ai spus noua.

| Jupiter a răspuns:

Daca tineti la relatie si daca tineti unul la celalalt, comunicati mai mult si fiti mai deschisi si mai intelegatori unul cu celalalt.

| Jupiter a răspuns:

Nu e greu si bineinteles ca mai e posibil sa "reinvie" relatia voastra! Trebuie doar sa va doriti amandoi asta. Daca spune ca nu mai simte ce simtea inainte, poate spune asta pentru ca intra int-o noua etapa, mai matura a relatiei, poate sentimentele sale se transforma in sentimente din ce in ce mai puternice, mai bune. Sustineti schimbarea prin comunicare!

| roccomato explică:

Ce e drept l-am cicalit foarte mult nimic nu-mi placea ce face desi el i-mi spunea tot timpu ca ma iubeste dar problemele mele si doru de fetita ma orbit si l-am pus pe locu 2 am lucrat si lucram in acelasi loc amandoi, tot timpu i-mi trimitea mesaje de dragoste dar eu cum nu puteam sa vorbesc cu copilu la telefon sau apare vreo probema deveneam nervoasa si ii vorbeam urat ma luam de el, ii place foarte mult sa stea la calculator joaca hattrich pe mine ma scote din minti, tot timpu la calculator el i-mi vorbea frumos si eu nu. Acum i-mi pare foarte rau pentru asta, desi tot timpu cand am trimis bani la copil niciodata nu mi-a zis nimic. cardu lui e la mine, tot timpu a stat, eu m-am si ma ocup de bani dar nu stiu ce sa mai fac cred ca am un pic de depresie ma enervez din orice si asta datorita fostului meu sot care ma distrus complet intorcand copilu impotriva mea. sunt suparata copilu vorbeste frumos cu mine doar cand are nevoie de bani si asta se intampla cam in fiecare saptamana, daca cumva ii zic ca nu pot sa trimit in ziua care zice e problema mare foloseste exact cuvintele fostului sot, ca nu ma intereseaza de ea ca nu o iubesc efectiv ca nu fac nimic si eu sunt distrusa de dragostea ce o am pentru ea. credeti-ma nu stiu ce sa mai fac, daca il perd si pe prietenul meu sunt distrusa complet.scuze am scris prea mult veata mea e istorie. ce pot face mai mult?

| roccomato explică:

Fostul meu sot nu s-a recasatorit lui ii place foarte mult alcoolul si e foarte mincinos nu a-si mai putea sa il cred niciodata mi-a facut prea multe, e gelos posesiv intr-un cuvant nu o scoti dintra lui daca el zice ca acest lucru e alb si de fapt e negru tu trebuie sa zici ca el cel mai tare ma doare ca pune copilu in mijloc si nu nu pot sa il ert niciodata pentru asta nu cred ca mai exista persoane asa ca el desi eu tin legatura cu sora lui vorbesc foarte mult la telf intr-un cuvant il urasc foarte mult

| roccomato explică:

Am avut iar o discutie cu prietenu meu desi el zicea ca simte nevoia sa ramana singur ca de fapt nici nu stie ce vrea, se gandeste sa nu avem iarasi probleme ca inainte ca de cate ori am incercat am ajuns tot acolo, acum eu vreau intr-adevar sa ma schimb sa devin o altfel de persoana sa nu mai fiu cicalitoare si el vrea sa mai incercam o data desi e cam greu. i sa mai intamlpat cuiva asa ceva? o sa se mai reindragosteasca de mine ca la inceput mai e posibil asa ceva? desi a zis ca nu mai simte ce simtea inainte se simte inchis? nu stiu ce sa cred cesa fac desi ne-am mai dat o sansa de a fi impreuna.