| Deeutza0745 a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de o luna si o saptamana si nu stiu cam cand ar trebui sa-l aduc acasa sa-l prezit la parinti.El sta cu bunicii, inca nu m-a prezentat dar m-a dus acasa la el cand nu erau ei acasa.Voi ce ziceti? Sa mai asteptam pana vine un moment bun? Ii prea devreme? Ii prea tarziu?

Răspuns Câştigător
| FlorinMaseur25 a răspuns:

E cam devreme, dupa ce trece un pic de timp pana va dati seama ca relatia va merge, atunci e timpul sa il prezinti parintilor. Ca daca il prezinti si dupa un timp va despartiti, degeaba l-ai prezentat, o sa-ti fie rusine de parinti happy si sa nu le zici parintilor ca ai fost la el acasa cand era singur, ca s-ar putea sa o iei pe coaja si sa vrea ei neaparat sa-l cunoasca tongue

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cam devreme ai fost cu el acasa la bunici.Mai ales in lipsa lor. Sper ca ati fost cuminti.Nu spune parintilor.

| Sofilici a răspuns:

Parerea mea este ca e prea devreme sa va cunoasteti familiile unul altuia pentru ca in primul rand, voi mai aveti nevoie de timp pentru a va cunoste mai bine de atat.eu zic sa mai asteptati macar cateva luni sa vedeti daca lucrurile merg bine intre voi si apoi puteti sa treceti si la pasul asta.de ce atata graba de a va cunoaste familiile? aveti timp destul pentru asta.asta este parerea mea, dar voi faceti cum credeti ca e mai bine.

| BiuL a răspuns:

Eu zic ca e cam devreme dupa o luna, nu poti sa zici deocamdata ca e o relatie foarte serios, mai ai rabdare vreo 2 luni.

| Musique a răspuns:

Cam repede.
Mai așteaptă 2-3 săptămâni ca să vezi cum decurg lucrurile.
O zi frumoasă!

| Zenithf a răspuns:

Eu sunt de parere ca e bine ca parintii sa stie si ei de existenta lui, inainte ca relatia sa ajunga la o etapa mai avansata.
Cel putin mie, care am fetita, mi-ar place cand va creste mare sa stiu si eu cu cine isi petrece ea timpul, ca sa nu zic mai multe.

| mihaelamiha927 a răspuns:

Pai depinde si de parintii tai cum sunt, dar eu zic ca e bine sa mai astepti mai intai sa ii cunosti tu pe ai lui