Totul depinde de tine: cat esti de disponibila sa ierti, si crezi ca poti reconstrui increderea pierduta? Daca decizi sa-i mai acorzi o sansa, incepe de aici: 1-incearca si intelege de ce s-a intamplat acest lucru, iar pentru a trece peste acest hop partenerul va trebui sa iti raspunda sincer la toate intrebarile; 2-trebuie sa realizezi ca si relatiile de succes mai au zile grele.
Adu-ti aminte ziua in care v-ati cunoscut, daca zambesti atunci relatia merita inca salvata. Faceti-va timp pentru voi, reluati intalnirile romantice si nu discutati despre infidelitate; 3-fa alegerea de a avea din nou incredere, nu continua sa il controlezi, ai incredere in el. Cand ar trebui sa renunti? Daca te-a inselat o data este greseala lui, a doua oara este a ta. Faptul ca a recunoscut ca a gresit e o dovada ca regreta.
Offf
Grea decizie, pai daca a recunoscut, ar merita a 2 a sansa pentru copii mai mult, dar a 2 a oara nu mai exista, parerea mea, bafta
Se va repeta si inselatul si iertatul.Stii,inceputul e greu, pe urma, mai ales ca a recunoscut nu mai conteaza inca o data.Crede-ma, stiu ce spun.Si decat sa traiesti intr-o continua minciuna, sa te chinuie gandurile ca cine stie ce face, mai bine discuta foarte serios cu el si, doresc din suflet sa iei decizia cea mai buna.Ai nevoie de putere dar nu amana prea mult.
Eu zic sa nu te agiti chiar asa rau.Pe mess se pot spune multe, poate doar a vrut sa faca o gluma, poate a vrut sa vada cum reactionezi. Cel mai bine este o dicutie fata in fata.Si daca te-a inselat la inceputurile relatiei, acum este prea tarziu
Doi copiii nu sunt usor de crescut de un singur parinte.si nu cred ca o aventura de o noapte merita distrugerea vieti a doua suflete nevinovate. Faci ce vrei, dar merita o a doua sansa.
Ingaduiti-va unul pe altul, sintem oamenii supusi greselilor si ispitelor, nu esti nici perima nici ultima, IARTAL, te rog eu!
Am un prieten care a plecat la spanioli si sotia lui a ramas aici la care eu;-Pai bine ma tu acolo ea aici? Si el;-Auzi ma eu m-am casatorit sa fim amindoi nu sa nu se duca cu altul macar odata.Deci atita timp cit esti departe chiar n-ai ce sa-i reprosezi.Mai rau era daca erai acolo.
Te ai maritat la 14 ani sa inteleg?/oare motivul asta a fost serviciul sau ...acea aventura pe care a avut-o/// cit de iertat tu decizi .ai 2 copii totusi si depinde de tine daca merita sa l ierti si sa nu mai calce a 2 a oara strimb
Mersi pentru raspunsuri am sa-i dau a 2 sansa... m-am gandit bine si am realizat ca-l iubesc enorm
Poate ca nu sunt cea mai in masura sa-ti dau sfaturi... dar din experienta personala faptul ca un copil creste fara ambii parinti lasa un gust amar pentru acesta.eu nu m-am bucurat de iubirea parintilor.si acum mi-e greu... dar i-am iertat pe amandoi pentru suferinta intregilor anii...acum ii accept asa cum sunt chiar daca ma doare...insa te sfatuiesc sa faci tot ce iti sta in putere pentru a salva aceasta casatorie...