Cand iesiti spune-i ca il iubesti tinel mereu in brate faceti ce stiti voi mai bine si taotea astea imbracate cat mai sexy si o sa te iubeasca si mai mult decat acum. Astept funda
@peste2009 Imbracata cat mai sexy? Doamne, tu nu ai minte?
@Pisicutsaa Te sfatuiesc sa iti cauti pe cineva mai de varsta ta.
Accepta ideia ca viata este sex si sexul este viata.Nu te mai masturba singura ci masturbati-va in doi.Succes dragilor novici.
Daca nu vine de la sine sa fii apropiata de el, atunci poate nu sunteti potriviti, sau poate sunteti doar in perioada aia de abia acum va cunoasteti. trebuie doar sa va cunoasteti unul altuia, ce va place, si ce nu, si in functie de asta sa faceti un lucru impreuna - asta confera relatiei comunicare si intelegere, si, de ce nu? si apropiere...
Cel mai bun sfat e sa iti gasesti pe cineva de varsta ta pentru ca el are alte lucruri in cap si oricum el o sa mearga la facultate tu o sa ramai la liceu el o sa vrea mereu ceva nou si tu doar o sa suferi datorita cui? unui baiat care nu te merita? si totusi sunteti impreuna de 2 saptamani si deja va sarutati? e clar ca el vede alte chesti la tine!
Probabil ca si comportamentul tau e in raport cu sentimentele si tinand cont si de perioada scurta (de timp) cred ca e firesc.Lasa sa decurga totul de la sine.
Cat despre varsta. eu spun ca nu e asa mare problema daca chiar va iubiti, doar ca la varsta voastra nu se poate vorbi de iubire. e mai mult o atractie fizica decat iubire si in felul in care vorbesti isi poate da oricine seama ca nu prea iti place, adica ti-ar fi indiferent ca esti cu el sau ca va despartiti
poate fi si altceva. nu va cunoasteti inca asa de bine
daca e asta as spune sa incepeti de la inceput adica cu prostioare din astea mici si poate... va iesi ceva frumos din asta
incearca sa afli cum era el inainte si poate iti va placea (dar din gura lui)
nu stiu ce sa iti spun pentru ca nu prea obisnuiesc sa fac din astea, stau cu cineva doar daca imi place de alec cineva. daca nu. doar mai conversam ca amici.
greu cu dragostea asta
oricum bft :* Sper ca am ajutat
Cel mai important lucru este sa nu fii timida. sa te duci la el sal pupi sa va plimbati trebuie sa te simti in largul tau.si el trebuie sa fie atras de tine. spune-i k tii la el si ca nu vrei sal pierzi sau orice cuvinte frumoase. sper ca te-am ajutat. funda plz