Fa-ti un alt id...si presupune ca esti altcinev.de preferabil un id cu un nume al unui prieten de-al lui! si adu intamplator vorba despre tine eu asa am facut
Ancearca sa faci si tu misto de el asa un pic sa vezi daca face ceva mai ciudat. Daca se comporta mai ciudat, etc.
Vorbeste cu el, intreaba`l ce are de gand sa faca. daca vrea o relatie de lunga durata.sau chestii gasesti tu ceva.
Vorbeste cu el si vezi dupa cum iti raspunde. cea mai sigura metoda este sa-l privesti in ochi.vei vedea dupa privirea lui daca simte ceva pentru tine sau daca doar isi umple timpul
Daca esti cu un baiat inseamna c a impartiti aceleasi sentimente, ar fi normal sa va iubiti si respectati reciproc! Daca totusi ai impresia ca isi bate joc de tine nu incerca sa apelezi la metode stupide de a afla asta ci pur si simplu observa asta din comportamentul si atentia lui fata de tine si de relatia voastra. E foarte usor
Faza care tot timpul merge : o rogi pe o prietena de a ta (daca arata bine ii super ok) pe care el nu o cunoaste sa iasa cu prietenul tau in oras la sfarsitul intalnirii vezi daca el vrea sa se combine cu prietena ta sau nu.
Sper ca ti-am fost de folos.
beatricelavinia întreabă:
fijalb întreabă: