| zanabuna a întrebat:

Sunt cu un baiat de 7 luni.il iubec, ma iubeste(cred)dar de cate ori pleaca undeva.ex.intr-un club ma enervez...am inteles ca daca esti indiferenta ...este mult mai bine? sau iti indepartezi partenerul?

12 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Eu cred ca il indepartezi. Dar intai lamureste-te ce anume te enerveaza cand merge intr-un club. Esti o fire posesiva? Te deranjeaza ca nu mergi cu el si iti imaginezi ca face... ce acolo? Daca chiar te deranjeaza (si ai si un motiv), eu zic ca mai mult ajuta sa stai de vorba cu el si sa luati impreuna o decizie, decat sa faci pe indiferenta (tu sa suferi si el sa isi imagineze ca esti ok). Bafta!

| Anca a răspuns:

Nici indiferenta, nici posesiva.
1. Incearca sa aflii ce face el in club fara tine de la o persoana de incredere. Flirteaza, pipaie altele, face schimb de nr de tel cu gagici etc.
2. Cand iese el in club, iesi si tu cu fetele in club, dar altul big grin

In timpul asta dati-va un mesaj prin care va urati unul altuia distractie placuta si cu asta basta. big grin

| monyk a răspuns:

Buna, eu zic sa nu fi indiferenta daca vrei sa salvezi relatia, vb cu el frumos, explica-i cum sta treaba, daca te iubeste va face tocmai cum tu doresti, bafta...

| Elena1234456 a răspuns:

Va cauta la alta afectiunea.Mai bine mergi cu el prin cluburi.Esti tanara, nu? Ce? Vrei sa mergi cand oi avea 70 de ani sa incingi ringul? laughing

| Rux_5597 a răspuns:

Trebuie sa existe un echilibru intre indiferenta si interessmug. In orice caz nici daca ii arati ca iti pasa facand'o pe'a mama (din moment ce are una acasa) nu il vei pastra. Fa cumva sa existe egalitate intre voi. daca e sa fie pentru tine, este, daca nu.nu.Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| ejaxz a răspuns:

Il indepartezi.Asa am patit si eu ....si nu merge atitudinea asta.

| madutz90 a răspuns:

Noi doua cred ca avem caractere foarte asemanatoare. Si eu ma enervez ( de fapt ma oftic pentru ca sunt geloasa) ori de cate ori prietenul meu iese undeva fara mine.Il iubesc foarte mult si as vrea sa-l am tot timpul aproape, as vrea ca el sa existe doar pentru mine. Trebuie sa recunosc ca sunt posesiva dar incerc sa-mi stapanesc posesivitatea pentru a nu-l sufoca. Eu am ceva mai mult timp de cand sunt cu el si as putea sa te sfatuiesc sa procedezi ca mine.Pentru a evita sa-i fac crize de gelozie de fiecare data cand iese undeva am incercat sa-i cunosc mai bine prietenii si mai ales amicele. Apoi mi-am dat seama ca nu avea rost sa-mi fac atatea griji pentru ca el ma iubeste pe mine iar anturajul lui e ok. N-am sa te mint...trebuie sa recunosc ca si acum mai sunt uneori geloasa. Il iubesc atat de mult incat uneori imi e frica sa nu-l pierd. Prietenul meu nu-i perfect...are multe defecte si face si lucruri care mie nu-mi plac... dar i-am gasit o calitate care m-a facut sa raman cu el: imi este fidel. Cauta-i o calitate care sa-ti aduca linistea atunci cand el va fi singur intr-un loc cu destule persoane necunoscute. Nu cred ca va fi greu sa gasesti acea calitate desi femeile au tendinta de a vedea defectele si nu calitatile. Pune-ti o intrebare simpla: "de ce m-am indragostit de el?" si vei vedea ca incet incet iti va disparea teama. Take care :*happy

| ingerulnegru a răspuns:

De ce te enervezi? nu trebui sa fii indiferenta
si sa va oferiti reciproc spatiu, intimitate, nu i bun sa sufoci dar nici sa nu ti pese. calea de mijloc e necesara...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreu sa am si eu o fata serioasa intr-o relatie mob.069997086

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 23 de ani si am realizat ca barbatii au in cap doar sex, asa ca daca are chef sa i-as nu-l stresa si nu te pune isterica, deoarece la un momendat va considera ca esti nebuna, fi mai indiferenta. Si gasesteti o ocupatie cat timp lipseste (la o prietena, la telenovele, la cumparaturi...)

| AtenA1991 a răspuns:

E muuuult mai bine sa fii indiferenta...parerea mea...asa el va vedea k tie nu prea iti pasa si va inceta sa faca unlele chestii...gandeste-te k el poate pleaca singur ca sa te incerce, sa vada daca te deranjeaz sau esti geloasa...app...de ce nu iesitzi aman2 cand e vorba de distractie? pup