| bianca37 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 9 luni și acesta ma iubește foarte mult și eu la fel pe el, mi-a spus ca ma așteaptă oricât ar fi nevoie. Vad ca e trist pe zi ce trece și ar vrea dar eu nu prea ma simt pregătită pentru a-mi începe viata sexuala. Sfaturi?

41 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Visezi la iubire nemuritoare

| RAY a răspuns:

Ma minunez cat de limitati sunteti, de parca o sa stai cu primul o viata,faci sex scapi de virginitate si cei,trebuie sa se insoare cu tine,sunteti copii, asta e viata, experimentezi, asta e esenta existentiei, nu ai asteptari de la nimeni, nu exista monogamie sa stii, nici 1% din oameni au avut un singur partener, la 30 te gandesti la ceva serios,cand esti matura doar nu o sa iti distrugi viata de la varsta asta,cariera,sex, santate, si daca te lasa care e problema, nu traim intr o lume idealista, ti frica de viata, daca ai 18 fa ce vrei tu

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ai avut o singura iubita?

| RAY a răspuns (pentru darrio2007):

Faza e ca astia viseaza in mod idealist, realism naiv, ca doar nu o stai naibi cu ala o viata, ce pretenti sa ai ca fata de la baiat care e de 19 tu de 17, multi nu traiesc cu adevarat, se mint non stop, nu vad realitatea si prefera sa o ignore, viata e o tragedie, un non sens

| 1234568807 a răspuns (pentru RAY):

Daca nu il place, de ce e cu el atunci?

| RAY a răspuns (pentru 1234568807):

Eu ce spuneam, daca nu il place sa ii spuna asta si pa

| 1234568807 a răspuns (pentru RAY):

E o copila din cate am inteles, are 13 ani, nici ea nu stie ce vrea

| RAY a răspuns (pentru 1234568807):

E grav asa ceva

| Jus7t a răspuns:

Nu ai precizat ce varsta ai. Iar daca ai precizat undeva prin raspunsuri, sa stii ca nu sta toata lumea sa caute, ar trebui sa specifici in intrebare genul asta de lucruri destul de importante.

Daca el e trist pe zi ce trece, sa mearga la psiholog.
Ori are alte probleme ori incearca sa te santejeze prin asta, poate a vazut ca daca il vezi trist cedezi si tot incearca.
Daca tu nu te simti pregatita, nu fa nimic, daca se supara, daca pleaca, nu e problema ta.

Am vazut ca a spus cineva ca de abia ai terminat clasa a 8a ( sau ceva pe acolo ).
Iti recomand inainte sa iti incepi viata sexuala urmatorul canal ( asa, pentru cateva informatii atunci cand o sa ai nevoie)
https://www.youtube.com/c/SEXULvsBARZA/videos

| ionur a răspuns:

Vrăjeli...așa ziceți și după fără număr nici vârsta și cine este nu ma țineți cont... femei de casa și serioase...numai bune sa faci casa. Vai de soarta lui ăla cine crede în femei și fete.

| ania a răspuns:

Daca nu sunteti cadatoriti si faceti sex nu veti avea binecuvantarea Creatorului si te va chinui condamnarea constiintei plus teroarea unei posibile saicini nedorite.