| xFaith a întrebat:

Sunt cu un baiat de aproximativ 3 saptamanii. problema e ca nu mai simt nimic pentru el vreau sa spun ca nu il mai plac, si as vrea sa ma despart de el. imi spuneti si mie cum sa ii spun fara a`l rani?

4 răspunsuri:
| Kristtine a răspuns:

Îl iei frumos de mână, te uiţi în ochii lui şi îi zici că-ţi pare rău dar simţi nevoia sa stai singură o vreme şi că ar fi mai bine dacă aţi rămâne amici. Dacă ţine la tine te va înţelege!

| lovem3 a răspuns:

Faci foarte bine ca te-a gandit la asta pentru ca nu e frumos sa stai cu cineva doar de dragul de a sta daca nu impartiti amandoi aceleasi sentimente. bravo! trebuie sa discuti deschis cu el.eu i-am spus unui baiat dupa aproape 2 saptamani ca nu vreau sa mai fiu cu el l-am invitat afara in parc la o terasa mai linistita oriunde sa fim doar noi doi si i-am spus ca trebuie sa vorbim. acolo i-am zis ce baiat minunt e ca m-a facut sa ma simt extraordinar cu el zilele petrecute dar ca nu pot sa stau cu cineva daca nu reusesc sa tin la persoana respectiva ca nu sunt genul de fata ca e mai bine sa ramanem doar amici. pe moment a fost trist dar urmatoarea zi m-a sunat am vorbit si a inteles mi-a zis ca a apreciat ca am fost sincera cu el si vrea sa fim prieteni.si suntem prieteni si in ziua de azihappy

| PotHed a răspuns:

Iti recomand sa ii spui in fata. Nu evita raspunsul facand tot felul de chestii prin care te astepti ca el sa isi dea seama, pentru ca s-ar putea sa isi faca o parere nu tocmai buna despre tine dupa ce isi da seama ce incercai sa faci.
Daca tine la tine o sa il doara, dar o sa treaca peste daca ii spui asta in fata.
Bafta.

| FloRRe a răspuns:

Buna! :* Eu ti-as spune sa il inviti undeva, sa fiti doar voi 2.
Cu nimeni altcineva.
Si sa ii vorbesti fff deschis. Ii spui ca tu chiar nu vrei sa il ranesti,si chiar iti pare rau,dar nu mai poti fi cu el daca nu il placi. Si nu are rost sa fii cu un baiat daca doar el te place si simte ceva pentru tine, daca tu nu. S-ar bucura sa auda de la tine lucrurile astea, nu de la altcineva! Si ii spui ca vreti sa fi-ti macar prieteni! big hug
Bafta! Have a nice day :*.
Sper ca te-am ajutat cu ceva.hee hee