| AliceAnnnnna a întrebat:

Sunt cu un băiat de ceva timp. Ma tot ameninta ca se desparte de mine dacă nu ma fac roșcata ca fosta lui, nu știu ce, ca nu știu cum. Ca avea ochi albaștri ca de ce nu am lentile sa ii am ca ea. Ca toate ieftinaturile au ochii caprui cu verde. (Eu ii am caprui cu verde combinați) ca peste tot vezi asta pe strada etc. crying Mi-am luat acum câteva zile lentile și nici măcar nu arat bine cu ochii așa, pare ca sunt psihopata. Nu vreau sa ma vopsesc pentru ca am chelie de la atata vopsea. Ce sa fac sa îl conving sa rămână lângă mine fără aceste lucruri impuse? crying

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
42 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Eu i-as propund sa se faca blond, ca fostul tau. Aaa, si avea si un cm in plus...

Bula
| Bula a răspuns:

Nu degeaba se zice ca, dragostea este nebuna!
Uite-te in ochii lui indelungat si spune-i sa se faca cret-carunt la par, sa aiba ochii vanati si sa arate ca un pitbull. Daca are si 120-50-90+30, atunci mai stai de vorba cu el, dar sa aiba si cateva milioane de euro in contul lui!
Altfel il parasesti pentru altul care se apropie de exigentele tale. tongue

| William a răspuns:

Desparte-te de el, e un idiot.

| darrio2007 a răspuns:

Esti prea naivă. Nu vezi ca baiatul este obsedat de fosta! Si nu este prea inteligent. Nu este cazul sa te schimbi tu pentru el, va trebui sa te accepte asa cum esti, daca tine la tine cu adevarat.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tocuri porti?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La revedere, căci nu te vede pe tine cea din realitate ci pe fosta lui roșcată.

| Mosotti a răspuns:

Adica el de fapt vede in tine pe aia, vrea sa fi ea cum ar veni, pe aia o place si de aia vrea sa fi ca ea, nu te place pe tine asa cum esti, lasa-l! Altul la rand. Altel nu-ti va fi bine. Nu poti convinge un om sa te placa asa cum esti, daca nu o face de la sine. AI nevoie de cineva care te place pe tine, si asta inseamna asa cum esti tu.
Dar sigur, alegerea iti apartine.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu fa nimic. Da-l in mm de imbecil. Serios. Ala e idiot. Pai ce ma-sa, te vrea pe tine sau pe fosta? Duca-se invirtindu-se la aia!

| anonimg a răspuns:

In locul tau i-as fi dat si bani ca sa plece si sa te lase. Iar tu cauti inca sa stai cu el.
Nu inteleg cum puteti voi fetele sa va uitati dupa drojdia societatii, cand in lume sunt atatia baieti cu caracter.
Pentru binele tau -dar si al lui, fa-i cadou cartea acesta: https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent

| Wr3nch a răspuns:

Omul e cam obsedat de fosta si iti recomand sa despartiti. Acum poate inca e ok dar iti ca manca nervii cu comparatii ca nu x, y, z, ca ea si pierzi vremea degeaba.

| LoveSleep a răspuns:

Cum ajungi în stadiul în care chiar pui întrebarea asta? E ca și cum ar veni prietenul tău acasă de la munca si in fiecare zi ți-ar zice să-ți dai 2 palme. Si tu sa vii aici să intrebi cum poti sa-l faci să fie mai intelegator.

| gabicoo a răspuns:

Dăl dracu' de bou'!
E obsedat de fosta! Nu ai viitor cu el! Dăi rapid papucii!
Meriți ceva mai bun!

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Îmi amintesc cu nostalgie de vremurile în care trolling-ul era, dacă nu enervant, măcar amuzant.

| Furnicuta000 a răspuns:

Crede-ma, nu ai nevoie de asemenea om langa tine. Fii fata desteapta, ce naiba

| Nemessys a răspuns:

Daca ar veni cineva la tine si ti-ar pune aceeasi intrebare, tu cu ce i-ai raspunde?

| Ineys a răspuns:

Spune-i ca te vopsesti daca arata si el ca un model sau ceva actor.
Schimb pe schimb.

| Apokales a răspuns:

Simplu, n-o faci. Gasesti tu alt prost. Ne multumesti mai tarziu.

| wildthing a răspuns:

Mintea mea e complet bulversata de ceea ce ai scris; ori esti tare prostuta ori esti esti atat de indragostita de el incat nu mai poti judeca normal. De ce ai vrea sa tii langa tine un asemenea monstru? Si da, te asigur, un asemenea om e un monstru. Sfatul meu este sa fugi cat mai departe de cretinu' asta.

| FreddieM a răspuns:

Cere-i si tu sa faca chestii asemenatoare pentru tine, vezi daca e dispus.

| Digikey a răspuns:

Lasa-l in plata lui de handicapat mintal.
Chiar nu ai niciun pic de respect pentru tine?

| Alverto a răspuns:

Mda. tu chiar crezi că el ține la tine? E clar că încă vrea să mai stea cu fosta. eu zic că cel mai bine ar fi sa găsești pe cineva care te iubește așa cum ești tu

| Goddessss a răspuns:

Ce proasta ești.
imi pare rău de tine

| Nemessys a răspuns (pentru Goddessss):

Cred ca ala atunci cand isi ia o masina, chiar daca e ralaba, o ia si dupa o tuneaza. laughing Insa nu merge la fel si cu femeile. Ma rog. fetitele.

| Mogiojojo a răspuns (pentru Nemessys):

De fapt chiar merge si la femei dar nu cunoasteti voi detalii...

| Nemessys a răspuns (pentru Mogiojojo):

Nu neaparat ca nu merge, dar nu o poti forta sau obliga sa se duca undeva sa se,, tuneze", daca ea nu vrea. In schimb la masina, ca vrea sau nu, tot o tunezi.

| Mogiojojo a răspuns (pentru Nemessys):

Intentiile prietenului ei erau bune dar nici el nu cunoaste metode, detalii...

| Goddessss a răspuns (pentru Nemessys):

Dmn Feri laughing
Si eu is o idioata care se tot gândește ca moare singura si din astea laughing si asta nu mai poate de bine. Asa întrebări pe TPU mai rar.
Nu știu de ce am impresia, dar anul 2020 e de rahat rău, si parca totul e pe zi ce trece din ce in ce mai nașpa.
Oamenii, societatea, natura, muzica, totul. Nu crezi asta? sau is doar eu asa?

| Nemessys a răspuns (pentru Goddessss):

Si daca as vrea sa te contrazic, nu o pot face pentru ca nu au niciun argument.

#fuckthisworld

| Goddessss a răspuns (pentru Nemessys):

Offf

| aimullah123 a răspuns:

Cum adica ce sa faci ca sa ramana langa tine?
Paraseste-l tu! Poate o sa ii iasa besinile din cap
Nu ti-e clar ca el se gandeste doar la fosta?
Gaseste-ti pe cineva care sa se gandeasca numai la tine, nu la alta fata big grin

| Mogiojojo a răspuns:

Din poza se vede ca ii ai albastri si parul rosiatic...

| Stropdeploaie a răspuns:

Doamne fereste. parca i un scenariu din filmele de groaza. cu psihopati! Scuza ma. dar acel baiat a facut o obsesie pentru fosta lui iubita!

| JulyDreams a răspuns:

Propune-i sa-si cumpere o papusa gonflabila, roscata cu ochi albastri. Serios, unele modele sunt chiar reusite.

| xRaduC a răspuns:

Ce iubire e asta in care celuilalt nu ii place de tine pentru cine esti? Sa faca geloase alte tipe, sau de ce? Nu mersi. Da-i papucii, te afli intr-o relatie toxica. Scapa din asta cat inca mai poti. Serios acum, lucrurile astea trebuiau stiute dinainte, si nu exista scuza pentru asa ceva, solutia optima ar fi sa fugi si sa nu te schimbi pentru cineva care nici macar nu te place, pentru ca iti pierzi esenta si nu mai esti tu insuti. Drept urmare, nu iti vei mai gasi iubirea adevarata, nu sufletul pereche, ci flacara ta geamana. Ma rog, tu stii mai bine, nu ma bag. Bafta cu iubitul, sau cu fostul, depinde de ce decizie o sa iei

| Yrem3119 a răspuns:

Pur si simplu probabil el inca e obsedat de fosta lui, nu trebuie sa faci nimic, ii spui ca asta esti tu si ca daca te vrea, te vrea pentru ce esti tu, nu pentru cum te pune el sa semeni cu fosta lui. Probabil ca tu il iubesti, dar ar fi bine daca nu intelege sa il inveti putin minte, sa il lasi cateva zile sa realizeze ca trebuie sa te iubeasca pe tine cum arati tu.

| Hannah06 a răspuns:

Oricate ai schimba la tine, nu o sa te placa, din pacate.Cu cat termini mai repede relatia, cu atat mai bine pentru tine