| AliceAnnnnna a întrebat:

Sunt cu un băiat de ceva timp. Ma tot ameninta ca se desparte de mine dacă nu ma fac roșcata ca fosta lui, nu știu ce, ca nu știu cum. Ca avea ochi albaștri ca de ce nu am lentile sa ii am ca ea. Ca toate ieftinaturile au ochii caprui cu verde. (Eu ii am caprui cu verde combinați) ca peste tot vezi asta pe strada etc. crying Mi-am luat acum câteva zile lentile și nici măcar nu arat bine cu ochii așa, pare ca sunt psihopata. Nu vreau sa ma vopsesc pentru ca am chelie de la atata vopsea. Ce sa fac sa îl conving sa rămână lângă mine fără aceste lucruri impuse? crying

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
42 răspunsuri:
| Goddessss a răspuns (pentru Nemessys):

Offf

| xRaduC a răspuns:

Ce iubire e asta in care celuilalt nu ii place de tine pentru cine esti? Sa faca geloase alte tipe, sau de ce? Nu mersi. Da-i papucii, te afli intr-o relatie toxica. Scapa din asta cat inca mai poti. Serios acum, lucrurile astea trebuiau stiute dinainte, si nu exista scuza pentru asa ceva, solutia optima ar fi sa fugi si sa nu te schimbi pentru cineva care nici macar nu te place, pentru ca iti pierzi esenta si nu mai esti tu insuti. Drept urmare, nu iti vei mai gasi iubirea adevarata, nu sufletul pereche, ci flacara ta geamana. Ma rog, tu stii mai bine, nu ma bag. Bafta cu iubitul, sau cu fostul, depinde de ce decizie o sa iei

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu fa nimic. Da-l in mm de imbecil. Serios. Ala e idiot. Pai ce ma-sa, te vrea pe tine sau pe fosta? Duca-se invirtindu-se la aia!

| Mosotti a răspuns:

Adica el de fapt vede in tine pe aia, vrea sa fi ea cum ar veni, pe aia o place si de aia vrea sa fi ca ea, nu te place pe tine asa cum esti, lasa-l! Altul la rand. Altel nu-ti va fi bine. Nu poti convinge un om sa te placa asa cum esti, daca nu o face de la sine. AI nevoie de cineva care te place pe tine, si asta inseamna asa cum esti tu.
Dar sigur, alegerea iti apartine.

| William a răspuns:

Desparte-te de el, e un idiot.

| Simpatic a răspuns (pentru JulyDreams):

laughing

| FreddieM a răspuns:

Cere-i si tu sa faca chestii asemenatoare pentru tine, vezi daca e dispus.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Îmi amintesc cu nostalgie de vremurile în care trolling-ul era, dacă nu enervant, măcar amuzant.

| LoveSleep a răspuns:

Cum ajungi în stadiul în care chiar pui întrebarea asta? E ca și cum ar veni prietenul tău acasă de la munca si in fiecare zi ți-ar zice să-ți dai 2 palme. Si tu sa vii aici să intrebi cum poti sa-l faci să fie mai intelegator.

| Stropdeploaie a răspuns:

Doamne fereste. parca i un scenariu din filmele de groaza. cu psihopati! Scuza ma. dar acel baiat a facut o obsesie pentru fosta lui iubita!

regis
| regis a răspuns:

Eu i-as propund sa se faca blond, ca fostul tau. Aaa, si avea si un cm in plus...

| Yrem3119 a răspuns:

Pur si simplu probabil el inca e obsedat de fosta lui, nu trebuie sa faci nimic, ii spui ca asta esti tu si ca daca te vrea, te vrea pentru ce esti tu, nu pentru cum te pune el sa semeni cu fosta lui. Probabil ca tu il iubesti, dar ar fi bine daca nu intelege sa il inveti putin minte, sa il lasi cateva zile sa realizeze ca trebuie sa te iubeasca pe tine cum arati tu.