Sigur l ai luat pentru bani, este o diferenta mare de varsta intre voi, nu cred ca l ai luat din iubire, de ce nu ti ai gasit pe cineva de varsta ta?
Iara intrebi acelasi lucru? Tu crezi ca daca pui 15 intrebari cu acelasi subiect, vei primi raspunsuri altfel?
Esti casatorita deja, stai acolo linga barbatutau, de aia te-ai casatorit, peste 15-20 de ani cand so imputi treburile, o sa vezi tu ce vei face pana atunci stai acolo ca de aia te-ai maritat nu?
Ce cred eu este ca tu stai acasa, adica nu lucri nicaeri, stai toata ziua si o fredoenzi pe net, citesti si vezi tot felul de cacaturi, asa iti vin in minte tot felul de intrebari.
Pe viitor daca se schimba relatia adica, ce anume sa se schimbe? Pe viitor peste 10-20 de ani daca ala nu mai e bun, daca nu-ti mai place de el, te duci militar si cauti altul, doar no sa stai cu ala car fi ultimul barbat din lume.
Si daca ai unu ca si tine de citi ani spui ca ai, si stiu si eu la 40-50 de ani ala pateste ceva, tu ce o sa faci? Faci la fel ca si cu asta, nu mai e bun, la revedere.La fel si cu femeile, care nu mai e buna, barbatu pleaca la altele.
Dar atit timp cit esti buna sau cit ala este bun si de sex si de munca si restul, nu vad care ar fi problema.
De 3 ani esti casatorita cu sotul tau, dar cu cine mai puteai fi casatorita? oare ai fi putut fi casatorita cu sotul altuia
Vai de capu vostru, pune mina pe munca, lasa gandurile de duca, nul mai tine pe sotul tau de 3 ani de tantalau, daca nu-ti place lasa omu si du-te militar, cautati alt zdrangalau, nu incurca omu.
Iar tu?
Te-ai laudat destul cu sotul tau mai matur si cu iubirea voastra nemarginita.
Sa va fie de bine! Vezi-ti de viata!
Daca va intelegeti bine... e treaba voastra. In general se pune problema asta, pentru ca acea diferenta de varsta, o sa va ajunga. Peste 20 de ani cand el o sa fie pensionar si tu o sa ai 45 de ani, o sa iti dai seama de diferenta. Vor fi lucruri pe care vrei sa le faci, si nu vei putea din pricina varstei partenerului.
Este posibil ca pe viitor (+20 de ani) sa apara diferite situatii neplacute. De exemplu, el sa fie gelos ca nu-ti mai poate face placerile intime, (cunosc un caz). Cel mai bun mod de a pastra relatia: discutie 100% sincera in orice situatie si amandoi sa fiti concentrati pe relatia voastra, nu pe aruncatul vinei.
anonim_4396 întreabă: