| NadiaNadi80 a întrebat:

Sunt de 8 ani căsătorită cu soțul meu, el are un nou loc de munca și cel mai bine se înțelege cu o colega, cam foarte bine și știe ca eu sunt destul de geloasa dar nu-l interesează așa că eu l-am pus pe un coleg de munca sa ma aducă acasă de la munca să vadă și el cum mă simt eu când el vorbește cu alte femei sau sta cu ele și a ieșit cu cearta. Dupa părerea voastră vi se pare ok ce face el? Ce pot face mai departe în situația asta? Atenție nu îmi ziceți sa divorțez pentru ca nu îmi doresc asta

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Fii FEMEIE!
Studiaza aprofundat KAMASUTRA si aplica cele invatate din ea!winking

| darrio2007 a răspuns:

Repeti din nou acceasi intrebare.
Nu este ok ce faci tu. De unde stii ca te inseala cu tipa aia de la birou?
Ce vrei acum, sa-si schimbe locul de munca doar că vrei tu? Sa munceasca doar intre barbati?
Nu esti geloasa esti extrem de geloasa.

| ioana748 a răspuns:

Pai el o duce pe colega acasă?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Colegii stau de vorba la munca, e normal. Nu ai cum sa-i pui botnita.
Cand colegul o conduce pe colega acasa (cazul tau), ei atunci e mai mult decat normal.
Sper ca intelegi ca tu ai sarit calul.

| Cipi1212 a răspuns:

Încearcă să îl faci gelos.

| kalasnicov22 a răspuns:

Lasa omul in pace. Concentreaza-te pe ceva mai util.
Are mancare cand vine acasa si o bere rece in frigider?

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Draga mea, daca erai destul de matura ii explica-i si vorbeai cu el despre problema cu " colega lui". Faptul ca tu esti geloasa si mai stingi si "focul cu foc" denota faptul ca esti imatura

| Andreipho a răspuns:

Dar tie ti se pare pare ok cand l-ai pus pe colegul tau sa te duca acasa de la munca? Pe bune. Nu vad nimic neregula cu asta si nu e ok deloc ce faci tu si ce ai facut. Chiar ai mers prea departe si exagerezi.