Trezeste-te! Este vara 2012, nu mai trai in trecut! Planuri, bucura-te de soare, de mare, de munte....restul vor veni intr-o zi!
Hei am observat ca tot pui intrebari de genul acesta imi pare foarte rau de ce s-a intamplat si chiar nu stiu cum as putea sa te ajut, dar daca simti ca ai nevoie de cineva pentru al uita pe fostul, putem sa vorbim si ca amici . daca doresti
Prima iubire nu se uita niciodata, dar, cu timpul, o vei percepe diferit.Prima iubire vine de la sine, pentru ca fiecare dintre noi are ceva ce atrage pe unii si-i respinge pe altii.Pe parcursul relatiei,odata ce,,fluturasii din stomac,,isi mai domolesc zborul,incepem sa observam si restul,,calitatilor,,celui de care am fost atrasi.Iar unele din aceste noi descoperiri nu ne mai plac, pentru ca, ori ne plictisesc, ori ne impun anumite restrictii, ceea ce ne face neplacuta viata.La persoanele geloase,atractia de la inceput devine o manifestare posesiva,care ne oboseste, ne limiteaza dreptul la manifestare libera a comportamentului, a sentimentelor, a deciziilor, chiar a gandurilor.Pare greu, dar trebuie sa realizezi ca erai pe cale de a nu a mai fi tu insuti.Pa!
Stai linistita cu timpul o sa treaca, e asa pentru ca a fost primul
Hei, stai linistita o sa iti treaca. Dupa parerea mea niciun baiat nu mrita lacrimile unei fete, mai ales ca ai spus ca v-ati despartit din cauza geloziei ca iti interzicea multe, deci de ce sa stai langa cine care are control asupra ta. Nu merita! Mai bine ai iesi cu fetele prin oras, la un film, la o terasa sau la strand ca tot a venit vara si se aproprie si vacanta! Have fun, sunt sigura ca ai multi prieteni/prietene cu care poti sa iesi!
O sa iti treaca greu.dar o sa treaca.si sa stii ca ori cat ai incerca tu, o sa-ti ramana undeva in inima acolo.asa este fiea omeneasca.incearca sa fii si tu distanta.ai si tu un orgoliu? pune-l in valoare.si incearca de acum sa ai incredere in tine, si cauta bine un baiat care sa te merite si sa te iubeasca.NU VREAU FUNDA...am trecut prin asa ceva.stiu ce fel e.
E greu..cunosc sentimentul la fel de bine .nu o sa iti treaca atat de usor.dar.dar depinde de tine cat de repede vrei sa treci peste..sa gasesti puterea in tine..sa mergi mai departe. unia chiar nu merita sa dai cu tona lacrimi pentru ei..stai linistita.viata merge inainte. daca el nu te-a cautat probabil..nu ii pasa nimic. tipic don't look back!