| Side8 a întrebat:

Sunt despartita de iubitul meu de vreo 2 luni
Mi-a zis ca nu vrea sa comunice ca vrea pauza
de Craciun i-am scris CraciuN fericit, a vazut dar nu a raspuns
astazi fiind ziua lui de nume i-am zis La multi ani inca de dimineata de la ora 1 si nu a vazut
Stiu ca nu vrea sa se uite doar dupa ce nu ma mai vede online se uita pebtru ca a setat sa nu vad
Ce parere aveti de asa caracter?
Macar un multumes ceva.Nu l-am barait, doar acum de craciun i-am scris si astazi ca e ziua lui de nume doar scurt :"La multi ani ..cu numele "
Mama mea spune ca inca tine la mine si o face din orgoliu crying

18 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mai întâi pune mâna pe o carte de gramatică.

| johnnny123 a răspuns:

Dacă sunteți despărțiți de două luni și a întrerupt orice comunicație cu tine, în ce sens mai este "iubitul tău"?

| Konkistador a răspuns:

Pauza in relatie inseamna ca ori vrea sa se desparta de tine dar intr-un mod mai galant ori si-a gasit pe altcineva si ti-a dat cu flit, nu mai insista, nu are sens, eu zic sa nu iti mai bati capul si sa gasesti pe altcineva, nu e o persoana serioasa si daca chiar avea sentimente pentru tine, nu avea de ce sa se comporte asa.

Bula
| Bula a răspuns:

S-a gandit si s-a razgandit.
Ori n-a observat mesajele tale printre restul de zeci de urari.

| TimberWolf a răspuns:

''Ce parere aveti de asa caracter?''
E un bulangiu, iti pierzi timpul cu el, daca chiar te iubea pana la urma raspundea, e clar ca nu are rost sa iti mai bati capul, omul vrea sa scape de tine.

| iulianr a răspuns:

Mie mi se pare absurd când aud că cineva vrea pauză. Dacă iubești cu adevărat pe cineva nu ceri "o pauză". Poate mai tine puțin la tine fiindcă e obișnuit cu tine, dar caracterul lui e unul mizerabil și într-o relație sănătoasă orgoliul nu ar trebui sa existe. Dacă eram în locul tău m-aș despărți definitiv de el și l-aș ignora. Poate e dureros la început, dar e cea mai bună decizie. Nu meriți să fii tratată așa.

| GligoresiLaruca a răspuns:

Nu stia cum sa-ti spuna ca vrea sa scape de tine.

| hahanu1 a răspuns:

Parerea mea e ca iti pierzi timpul cu el si ca e clar ca trebuie sa stai departe de el din moment ce nici macar un multumesc nu e in stare sa zica. Fatalau.

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, dar trebuie sa-ti spun direct ceea ce tu esti toatal incapabila sa intelegi, ca omul ala ti-a dat papucii, fiindca nu exista pauze in dragoste, fiindca inima nu ia pauze de la functionare, iar daca omul ala ti-a zis ca vrea pauza, ti-a spus indirect ca nu mai are nimic pentru tine si vrea sa fie lasat in pace.
Mamei tale ii este mila e tine de aia iti spune ce vrei tu sa auzi, dar habar nu are ca pune paie pe foc, ca aici nu-i vorba de orgoliu masculin, ci de o ruptura definitiva.

| GeogG23 a răspuns:

Pentru inceput, nu exista "pauza" in relatie. Baiatul doar vrea sa incerce combinatia cu o alta fata fara sa se simta vinovat ca te inseala.

Pe urma, indiferent de ora, tot putea sa iti scrie, chiar daca erai sau nu activa in momentul acela.

Mama ta sa-si vada de ale ei, pentru nu asa se arata iubirea, stand depate de persoana iubita 2 luni. Ceea ce zice ea e iubire toxica, cam cum se purta pe vremea ei.

| ioana748 a răspuns:

Ai crescut la orfelinat si apoi a intrat in viata ta o mama?
Oricum, sa spunem ca ai o rana de abandon si vei fi atrasa, fara sa iti dai seama, doar de oameni care nu iti ofera stabilitate pentru ca subconștientul iti spune ca asta ti se potrivește.
Respectivul, clar are alta relatie in curs, insa daca nu merge, s- ar putea sa te trezești cu el ca o floricica, ca pauza s- a terminat.
Poate te concentrezi pe tine si schimbi programul din creier care iti recomanda doar persoane ce nu dau doi bani pe tine.
Meriti respect si tot binele din lume, insa daca tu nu crezi ca meriti acestea, nici nu le vei primi.
Asa ca, nu mai da mesaje unui terchea berchea, lasa - l in urma si mergi mai departe.
In viata ta este despre tine in primul rand, mai vezi tu cu restul daca merita atentia ta.

| Side8 explică (pentru ioana748):

Da am o mama care nu a avut posibilitate sa ma creasca singura dar m-a cautat

| Side8 explică (pentru Bula):

Nu cred ca aprimit atatea mesaje in cat sa nu raspunda dupa 10 pre si nici macar asatazi nu este vazut.A vazut ce am postat in story poza cu la multi ani sarbatoritilor ..si nu a vazut mesajul? Orgoliu de nesimtit

| Side8 explică (pentru iulianr):

M-am obianuit cu ideea ca l-am pierdut dar macat un raspuns la mesaj ca dovata de bine crescut

| Side8 explică (pentru ioana748):

Mai am o sora mai mare cu handicap pe care o creste mama. Tatal meu este un alcoolic si mama a stat cu bunicul si el bonlav Mama ma lua vinerea acasa sau mer4geam eu cu autobuzul.Am terminat liceul MIU si lucrez in croitorie si vreau sa ma inscriu la un curs de asistenta dar sa strang banuti ((

| Side8 explică (pentru gabicoo):

Serios? Ce nu este scris bine, inteligent-ule /o?

| Side8 explică (pentru johnnny123):

Sa nu mai este, asa este.

Bula
| Bula a răspuns (pentru iulianr):

Pauza se cere cand si-a gasit inca unul/una si vrea o perioada de timp pentru comparare si decizie.