Motivul pentru care suferi dupa ea din "dragoste" este de fapt pentru faptul ca ai investit mult prea mult in ceva in care nu trebuia investit. De asta nu poti pleca de langa ea. Este acea investitie motivul pentru care simti ca "o iubesti". Tu ai dres relatia de la inceputuri pana acum sa fie bine ca sa nu fie rau, tu ai fost ala care a luat toate masurile sa nu fie apele involburate in relatie, tu ai fost ala care ai calculat toate unghiurile de abordare la problemele si mofturile care ea le ridica si este FIX motivul pentru care ea isi bate joc de tine. Da, ai citit bine, motivul pentru care te inseala si cauta pe oricine altcineva DECAT pe tine este faptul ca ti-a pasat, iti pasa de ea, ca ai facut tot pentru ea. Muierile sunt scarbite de omul care le ofera fix ce zic ele ca vor. Muierile sunt scarbite de omul care le serveste pe tava cu tot ce cer, sunt scarbite cand barbatul cu care impart o relatie incearca sa repare situatiile in loc sa se "certe cu dansa".
Relatia este un favor de care muierea beneficiaza de la tine, nu invers. Ea nu-ti face nici un favor ca e in relatie cu tine. Sexul este beneficiul care-l primesti din relatie. Dupa cum bine vezi, relatia este ceva ce pe tine ca barbat te consuma si te darama iar ea are libertatea nestingherita nu doar sa-si bata joc, dar s-o faca cu atata usurinta, lejeritate si naturalete ca sicum ar fi ceva normal. Nu ai de ce sa bei ca sa iti inneci amarul, trebuie sa te lepezi de acest parazit care il ai langa tine, pentru ca e un parazit. In timp ce tu bei cautand o rezolvare, ea cauta sa-si faca de cap, sa-ti calce onoarea in picioare la primul mascul care-l gaseste, probabil barbfindu-te ca o ai mica, ca esti fraier. Femeia asta e o tumoare, nu o iubita. Cum poti suferi dupa o tumoare, nu pricep. Ai putin respect de sine. Inca un motiv pentru care isi bate joc de tine: pentru ca nu te respecti deloc pe tine si iti pasa 100% de nevoile, asteptarrile si pui botul la basinile ei.
Manipularea feminina nu se intampla dintr-o data, se intampla incremental. Intai iti spune ca o doare capul o data, apoi iti spune ca o doare capul toata saptamana, apoi se eschiveaza complet de la sex, apoi incepe sa se burice la tine din nimicuri, buricatul devine rastit sau urlat, sau in cazul tau iesit in cluburi si pescuit atentie masculina, oricare alta decat a ta, apoi urmatorul increment e sa-ti calce demnitatea in picioare si sa-ti ceara sa o ierti ca si cum nu s-a intamplat nimic, sau nu ar trebui sa fie evident pentru tine ca a incercat sa te insele, ca a cautat atentia altui barbat, oricare altul decat tine, aspect care spune tot despre parerea ei despre tine. Imagineaza-ti rolurile inversate, tu fiind ala care mergi in club sa agati sau sa porti discutie prin mesaje cu o alta tipa. Ea ar fi reactionat la fel ca tine? Ar fi trecut peste la fel de usor ca tine? Si-ar fi facuty atatea griji sa nu te supere pentru ca te iubeste atat de mult? I-ar fi fost la fel de frica cum iti este tie sa nu te piarda? De cate ori in relatia asta a incercat sa faca totul sa fie bine pentru tine? Daca raspunsul este unul infiorator de dezamagitor, atunci stii ce fel de lepra ai langa tine. Daca eram in locul tau era demult data pe usa afara cu un sut la propriu in fund, hainele si lucrurile ei ori le aruncam pe geam, le dadeam foc sau le lasam la gunoi pentru oamenii strazii. Greseala ta este ca nu te respecti DELOC pe tine insuti si incerci sa dregi o situatie care nu trebuie dreasa, trebuie luata ca atare, repet, trebuie luata ca atare.
Daca ea se poarta ca un capcaun, nu are filtru de cenzura si isi face de cap desi tu ii oferi relatia, acest lucru trebuie observat, luat ca atare si actionat intocmai, si anume eliminata cat mai repede din peisaj.
Ai fost invatat prost de mic ca orice ai face, femeia trebuie multumita in orice situatie, ca mai presus de orice ea trebuie s-o menajezi in orice situatie si sa treci cu vederea orice mizerie, si sa interpretezi toate asta ca fiind esenta masculinitatii. A trece cu vederea mizeriile unei muieri, NU INSEAMNA MASCULINITATE, inseamna MASOCHISM! Un barbat adevarat in orice secunda se asigura ca placerile, asteptarile si dorintele lui sunt pe primul loc, indiferent de femeia cu care este. Un barbat adevarat nu pune nici macar o secunda botul cand femeia ii spune ce sa faca, cum sa faca, unde sa iasa in oras etc. Tu nu esti acolo la discretia ei. Tu ca barbat ai atat optiunea cat si obligatia sa preiei conducerea relatiei si in principiu si ea asteapta asta. Daca vrea sa conduca relatia, e libera sa plece. Nu-i trebuie relatie daca vrea sa-si faca de cap. Tu oferi relatia, tu trebuie sa fi multumit de ea. O relatie este beneficiul mai mare al femeii pentru ca femeia este aia care vrea mai mult relatie decat barbatul. Tu ca barbat nu ai de ce sa cauti relatie, poti obtine sex fara sa ai relatie, nu ai nevoie de sexul opus sa te plangi din orice rahat zilnic sa te descarci emotional pe ea. In schimb ea are nevoie de toate astea, are nevoie de unul ca tine care sa-i adreseze toate mofturile ca tot ea sa-si bage picioarele in deminitatea ta. Perntru o femeie relatia nu e altceva decat o experienta, ori pentru tine e doar o povara si o responsabilitate. De asta tu trebuie sa stii sigur cat de multumit est esti de persoana care inevitabil te trage inapoi fiind in relatie cu tine. Trebuie sa stii in orice moment pentru cine te sacrifici, pentru cine iti sacrifici timpul, banii, sanatatea, fericirea, daca te multumeste, daca te satisface, daca-i pasa de tine. Daca raspunsul este unul dezamagitor, stii ce ai de facut, fara regrete fara indoieli. Conceptul in care crezi acum "dragostea" asta tipic feminina probabil ti-a fost implantata in cap tot de o femeie sau de mai multe si de asta suferi acum. Tu ai fost invatat sa iubesti feminin, sa crezi in conceptul muiericesc de dragoste. Nu ai avut un model masculin. Femeia nu trebuie tratata ca un egal, oricat de bine ar suna asta pe hartie. Femeia trebuie sa inteleaga ca nu este egalul tau iar daca nu intelege ghinion, aia deja e o femeie defecta, tupeista care iti va crea probleme. Nu zic ca acea femeie nu e buna de nimic, e buna de sex, dar cam atat. Daca vrea relatie sa se supuna tie, daca vrea libertatea de a merge in club atunci poate face asta fara relatie, si bineinteles puteti interactiona doar sexual si atat. Sex si pa. Am scris suficient.
Ai trecut si tu prin asemenea situatie? Nu o spun ca sa te jignesc.
Apreciez ce mi-ai spus, multi care mi-au dat "sfaturi" ori incearca sa vada de ce sunt asa ori vorbesc din perspectiva lor cat de prost sunt. Sunt un idiot ca accept, dar de 2 zile nu mai vorbesc cu ea, nu ii mai spun nimic si o ignor. Ma simt mai bine acum, doar ca imi e frica ca nu o sa gasesc pe altcineva ca ea, am fost cu alte persoane si niciuna din perspectiva mea nu avea ce are ea si imi place tare mult. Oricum acum sunt mai bine, multumesc de raspuns
Poti sa zici ce doresti eu nu ma supar ca altii, din contra, daca e ceva din care pot trage ceva bun in caz ca as face eronat ceva, e bine la o adica.
Da, am trecut si gandeam ca tine si ca colegul, NU puteam sa tin la cineva care imi facea rau. Dar asa sunt eu, mintea mea asa este, seman cu mama la caracter, mai tare.
Tot asa incepuse sa-si bata joc cum ca "asta ma iubeste, nu are cum sa faca ceva".
Dar pot eu sa fac fraier pe altul care nu are mintea mea, a ta si a colegului, si a mamei mele? Pe ce baza? Am avut eu creieru lui sa stiu ce as face?
Tu si colegul ganditi dupa cum simtiti voi, deci sunteti subiectivi si vi se pare imposibil ca cineva sa fie altfel.
La inceput si eu eram la fel, dar cand am aflat mecanismele, mi-am schimbat abordarea.
Daca era ca noi, ce interes ar avea sa isi faca rau singur?! De ce nu ar face ca noi?
Sa zicem ca e fraier, de ce este fraier? Hai ca daca o luam mai adanc, nu e chiar asa. S-a facut singur fraier cumva? Eu nu cred.
Noi ne-am facut tari? Eu nu-mi aduc aminte sa fi lucrat la asta, eram de la sine asa, si tu la fel.
Iti raspund doar atat. El este prea naiv pentru o relatie. Ea este mult prea smechera pentru el. Deci ajungem tot la acelasi cuvant.
O ignori acum, dar vei reveni in joc mi-e mie. Si daca gasesti pe altcineva cu ea ce? Deci vezi? Daca ai ignora-o cu adevarat si ai termina, nu te-ar mai interesa cu cine este.
Ca, cu ea trebuie sa termini clar, deci nu exista altceva, daca o ignori azi si maine intri iar, ea nu crede decat ca esti mai rau decat carpa ei, si va profita.
Sunt n fete care o sa-ti placa, ai casunat asa in prostie pe asta?! Ce naiba. Nu e doar asta, crezi tu acum doar ca e doar asta.
Pana la urma ar trebui sa infrunti ca un barbat situatia, sa o lasi, sa suferi un timp, suferinta se va duce lent dar sigur, si iti vei putea gasi pe alta. Asta e solutia, daca poti, daca nu poti asa cum am mai zis, nu are nimenu cum sa te ajute.
Pai pentru mine de ce n-ar fi smechera, sau pentru tine? Fi serios, tot felul lui slab de a fi strica. Si ma repet, de ce este fraier? Ce il face sa fie fraier?! Nu ai atins acest punct.
Tu ramai doar la asta "e fraier", dar de unde vine nu ai pus problema. Ca asa aflam daca e de vina sau nu.
Este fraier pentru ca, desi vede ca ea nu tine la el, sta agatat de ea. Ii mai este si frica ca il paraseste. Sentimental, cred ca l-a parasit de mult.
L-a parasit clar de mult sentimental, asta clar. Pai te intrebasem de ce este fraier! De unde vine ca e asa?! Ca acolo e problema reala.
Adica de ce noi daca vedem, plecam, si el nu, o sa zici "ca e fraier", pai de ce noi nu suntem si el este?
Mi se pare mie, ai fost sau esti intr-o situatie asemanatoare? Ca prea insisti pe subiectul „fraier".
Nu am fost deloc in situatii asemanatore! De aia nu am inteles niciodata ce inseamna aceasta iubire si indragosteala, nu am fost niciodata (asa cum am mai zis poate si inainte sa existe acest subiect) indragostit. Cunosc doar mecanismul dar nu am trait-o. Si nu stiu de ce am impresia ca aia care au trait-o nu prea o cunosc cu ce se mananca.
Eu te-am intrebat altceva. De ce este fraier, de unde a devenit asa.
Pai insisit pe ce zici tu "e fraier, de aia.", bun, este, dar de ce este? Ce il face sa fie slab si fraier? Asta sa-mi spui tu daca vrei si poti, nu altceva. De ce eu si tu la acelasi lucru reactionam altfel, iar el altfel?! Ce ne face pe noi sa fim nefraieri si ce il face pe el sa fie fraier, asta e cheia.
Ca daca tu vei raspunde la asta, automat te vei lovi ca nu depinde de el, de aia cam eviti raspunsul cred, sau zi sa vedem.