| dydo a întrebat:

Sunt distrusa disperaTA crying( fostul mi-a zis sal las in pace ca are pe alta ca vrea sa inceapa o viata frumoasa din nou asa de mult il iubesc si atatea am facut pentru el, si pentru ce? numai ca sa sufar nici macar nu se gandeste ce simt si ca imi vine sa mor si el se simte bine cu altacrying( cel mai bun prieten al meu pleaca in strainatate peste cateva zile. ce sa fac? mi-a zis fostul ca sunt o mare fraiera, si i-am facut tot pe plac chiar daca am avut neintelegeri am stat un an impreuna mie asa de greu sa stiu ca are pe altcineva...crying(

Răspuns Câştigător
| effect a răspuns:

E foarte grea situatia pentru tine
Eu zic sa il uiti ca nu te merita daca se poarta asa
Nu stie sa aprecieze o fata
Este un fustangiu
Deci incearca sa il uiti,stiu ca e greu,te inteleg,pentru ca am trecut si eu prin lucruri de astea
Dar vei vedea ca timpul vindeca ranile
Incearca sa fii mai optimista,sa nu l mai bagi in seama, sa ii arati ca nu iti mai pasa de el, chiar daca tu suferi
Nu l fa sa fie mandru de el prin faptul ca tu suferi

10 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Păi dacă era deja "fostul'", nu-nţeleg de ce încă mai erai pe capul lui.
Ar fi exact ca şi cum vreo fostă de-a mea s-ar ofusca dacă i-aş spune "lasă-mă-n pace!".
Bă nene, dacă e fostul', păi fostul' să rămână.
Mergi mai departe!
Succes!

| ELLSSA a răspuns:

Esti masochista?
Da-l uitarii si nu mai suferihappy

| Leon a răspuns:

Fratii si surorile mele nu inteleg ce e cu atata disperare, parca n-aveti minte in cap. Mai terminati cu prostiile astea nasoale. Sunteti varza!

| Anonim_4998 a răspuns:

Nu este deloc usor, dar va trebui sa iei viata de la capat.Se spune dragoste cu sila nu se poate.Nu cred ca ai sa poti avea un viitor cu acest om.Renunta la aceasta relatie si mergi mai departe.Cand dragostea nu este impartasita nu iese nimic. Gandeste-te doar la un lucru el nu te merita.Cu timpul vei gasi pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat'. Viata este frumoasa si trebuie sa o traiesti simtind dragostea si iubirea din jur.Ai sa vezi ca timpul le rezolva pe toate.Ai grija de tine si incepe o viata noua.Asta este solutia.

| ProjectJackpot a răspuns:

Unde ai invat sa scrii, dildou?

| GeorgeRadu a răspuns:

Eu sunt barbat, dar trebuie sa o spun toti barbatii sunt niste porci. Incearca sa-l uiti, nu te merita. Doar si-a batut joc de sentimentele tale.

| AndreeaE a răspuns:

Eee...fata mea nu te mai gandi la un retardat...app lasa-l inpace vei uita de el.si eu am patit

| RobY_3853 a răspuns:

Pfffffff...imi pare sincer rau de tine,dar si eu am trecut prin situati din asteabig grinaca vrei sa-l faci si pe el sal doara nul mai baga inseama deloc,incearca sa-ti cauti ceva preocupare,sa nu te mai gandesti la el, iesi prin oras cu pritenele, asc mzk de distractie de veselie nu de jale...fi puternica nu te da batuta aicia, sunt mii de baieti care asteapta sa te gaseasca dar nu teau gasit inca.X::X:X:X::X:Xai grija de tine daca vrei sa vb mai mult baga id meu: beghean_robert93

| Estrellita a răspuns:

Cati ani ai? in fine asta conteaza cel mai putin in momentul asta.dar gandeste-te ca daca a zis asa ceva nu te merita...nu merita sa suferi pentru el.si daca te vad ca suferi inseamna ca ii dai satisfactie si nu e foarte bine. incearca sa-l uiti.cred ca e singurul lucru pe care l-ai putea face in momentul asta.un an inseamna destul de mult dar toate trec si se incheie candva.atat a fost sa fie.incearca sa faci altceva.sa nu te mai gandesti la el. lasa-l in pace. distreaza`te cu prieteni. arata-i ca nu-ti pasa si ai trecut peste. happy

| ralucutzzza14 a răspuns:

Poate acum vezi lucrurile asa mdar o sa iti dai seama ca au fost si parti rele si bune mda acum cele rele au invins si ...se pare ca el chiar nu a avut o perioada nu stiu cat de mare in care a tinut la tine cel mai bine e sa il uiti. Vine altu.:! baftasad