| DanaDaniela2222 a întrebat:

Sunt divorţată am cunoscut un barbat acum o săptămână am ieşit de 2 ori şi mi se pare ok şi de treaba l-am cunoscut când am fost singura întro vacanţă era chelner la restaurant e de la mine din oraş dar nu sunt sigura daca sunt pregatita de o relaţie noua eu deşi am divorţat de fostul soţ în urma ceva timp înca sufar şi merg la psiolog de 3 ori pe saptamana.Voi ce sfaturi aveţi pentru mine sa încerc sau nu o noua relaţie?

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu te baga intr-o relatie noua, cel putin 1 an de zile, chiar nu ai nevoie de o alta drama in viata ta, mai ales ca mergi la psiholog atat de des, deci ai nevoeide multa vreme sa te vindeci dupa divort.
Nici nu stiu de ce ai iesit cu altul, de parca esti nerabdatoare sa te bagi intr-o alta drama...chiar nu potis ta fara barbat?
Cumpara-ti un falus electric, ca este suficient pentru ce ai tu nevoie si lasa relatiile pentru la anul, sau cand esti mult mai bine mental.

| Violleta2022 a răspuns:

Apropo, cand ai divortat daca acum 2 saptamani erai inca maritata?
Cand ai avut timp sa fii si maritata si sa te intalesti cu amantul? Crezi ca-i normal ceea ce faci?

"în 29 Iunie | DanaDaniela2222 a întrebat:
M-am certat foarte tare cu soţul meu azi şi în urma accestei certe el m-a ameninţat cu cuţitul. Am chemat poliţia şi nu i-au făcut nimic, şi-a cerut iertare după ce a plecat poliţia dar nu pot să îl iert pentru că aşa ceva nu se iartă, ce pot face legal? Sau să îl iert?"

https://www.tpu.ro/utilizator/acstrf/intrebari/

| DanaDaniela2222 explică (pentru Violleta2022):

Eu nu mai locuiesc cu soţul sunt cu el în proces de divorţ înca nu am divorţat dar prefer sa zic ca sunt divorţata pentru ca terapia o fac din cauza lui şi din cauză ca am ramas cu traume din cauza ca el ma batea

| Violleta2022 a răspuns (pentru DanaDaniela2222):

Eu nu stiu ce terapie faci tu odata ce nici nu ai divortat inca dar ai deja alt iubit, odata ce te-ai intalnit deja cu ala de 2 ori si te intrebi daca sa continui relatia sau nu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De 3 ori pe săptămână la psiholog și nu a fost în stare să îți răspundă la întrebarea asta?

| relian a răspuns:

Tu ai divortat de fostul sau el a divortat de tine? Eu stiu ca suferi cand alantu divorteaza, nu tu de el.
Cind divortezi tu, te doare la palarie, inseaman ca fostul te-a lasat sa zic asa.
Acum vrei sa incerci alta relatie? Mai intii ar fi trebuit sa afli de ce te-a lasat fostul ok?
Pentru ca daca ai ceva probleme, te va lsa si asta ce spui ca vrei sa incereci, asa ca e bun sa afli ce problema ai, sau daca ai o problema.

Dar daca spui ca faci terapie, sigur ai ceva probleme, e bun sa afli ce problema ai, apoi sa-i spui astuia nou ce vrei sa incerci.

Altfel asa o sa se intimple si cu asta, apoi o sa fie si mai naspa.

| StoicAnalysis a răspuns:

Vorbeste cu psihologul ca de aia dai bani grei sa faci 3 vizite pe saptamana.

| Madaxo97 a răspuns:

Poti incerca dacă vrei, dacă ești divorțată fără nicio obligatie, poți face absolut ce vrei cu cine vrei, ce te reține? Dacă nu ești pregătită, mai așteaptă, depinde și cât timp a trecut de la divorț, ia-o ușor și continuă cu întâlnirile, nu trebuie să sari la relație de acum.

| Cipi1212 a răspuns:

Depinde cât de pregătită esti!

| RaduRobertRO a răspuns:

Incearca, pana nu o sa stati impreuna totul e doar o poveste... vezi cum va intelegeti si apoi decizi singura dac e ceea ce cauti sau nu.

| Cavaler001 a răspuns:

De ce nu? Ia.o ușor și vezi daca e pe gustul tau. Nu te obliga nimeni sa te și măriți imediat cu el. Până și sexul te face sa mai rărești vizitele la psiholog și să.ti redea încrederea.n tine. Ești majoră..nu mai ești o puștoaică cu teama de ..viața.

| Underground123 a răspuns:

Depinde cat de mult l-ai iubit pe fostul sot.
Daca nu mai simti nimic pentru el poti incerca, dar daca inca te mai gandesti la el, nu cred ca are rost sa intri in alta relatie decat daca consideri ca te ajuta o relatie tampon fara viitor.