| IoanaValentina349 a întrebat:

Sunt divorţata de 3 ani şi fata care o am cu fostul soţ tot 3 ani are el nu prea vine să o vada pe cea mica pentru ca concubina lui e foarte geloasa dar când vine să o vada pe cea mica îmi zice să îi dau şi lui ceva să mănânce pentru ca actuala lui nu ştie să gatească eu îi dau pentru că îmi e mila de el acum ceva timp a venit la mine şi ma întrebat daca vreau să mă împac cu el motivul divorţului a fos ca el a plecat când a aflat ca sunt însărcinată. Credeţi ca ar fi bine să mă împac cu el?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca ai face greseala vietii tale sa accepti in viata ta un gunoi, de care tocmai scapasesi.
Vezi-ti de viata ta si de copilas si nu te mai intaorce niciodata acolo unde ai suferit ca nimic nu se va schimba in bine.

| ioana748 a răspuns:

Sa mai faci un copil si apoi sa plece.
Daruieste l concubinei lui si da si o ciocolata cui il ia de pe capul tau.
Probabil are si probleme psihice, ca altfel nu se explica tupeul lui.
Poate iti gasesti un om de nadejde, daca tot faci mancare buna.
Meriti mai mult decat terchea, berchea asta.
Toate cele bune ❤️

| Madaxo97 a răspuns:

Ar fi cea mai proastă decizie să te împaci cu el, după ce a fugit ca un laș fix când nu trebuia, când ai rămas gravida. Ăla nu se numește bărbat și nici tată, dacă a preferat un alt vagin în locul propriului copil. Să rămână cu actuala "pă foame", nu să vină la tine pentru o farfurie de mâncare, în locul tău nici pe aia nu i-o dădeam.

| adryang78 a răspuns:

Ai face o mare greșeală să-l primești înapoi. A divorțat de tine când a aflat că ești însărcinată? Presupun că e copilul lui, nu? Atunci, este un jeg iresponsabil, ăsta nu se poate numi bărbat.