Salut!
Imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-un divort mai ales cand vine vorba de infidelitate. Ma bucur ca ai avut totusi puterea de a rupe aceasta legatura, multe persoane aleg sa ramana intr-o casnicie toxica doar de dragul copilului.
Avand in vedere ca iti doresti tot ce e mai bun pentru copilul tau si mai ales un tata bun, nu cred ca gresesti sa intri intr-o relatie daca tie iti place persoana respectiva si consideri, bineinteles, ca persoana aceea iti intelege situatia.
Meriti sa iti refaci viata cu un barbat capabil sa te iubeasca, sa te respecte si care sa stie sa fie un tata bun pentru copilul tau.
Totusi, consider ca este bine sa aveti o discutie despre aceasta viitoare relatie si despre viitorul vostru. El ce isi doreste? Isi doreste o casnicie cu tine? Te vede pe tine si pe copilul tau in viitorul lui? Este pregatit sa fie un tata vitreg? Iti va iubi copilul la fel de mult ca pe propriul lui copil? Acestea ar fi cateva dintre intrebarile pe care eu i le-as pune daca as fi in situatia ta, dar probabil aceste lucruri deja au fost discutate intre voi avand in vedere ca nu ne-ai oferit mai multe detalii.
Ieri urlai ca ai copilul bolnav si nu stii ce sa faci, dar azi ai uitat de copil si te preocupa noul concubin.
Încearcă,dacă pare un bărbat bun, dă-i o șansă, de ce nu.Normal că copilul e pe primul loc, dacă nu crezi că ar putea fi un tată bun, renunți la el și gata, dar poți încerca să vezi ce iese.
Poti avea o relatia si sa te concentrezi pe fata. Sa te concentrezi pe fata nu inseamna sa te neglijezi pe tine.
Da, normal, ai dreptul si meriti o relatie! Daca tu esti fericita si implinita cu tine, si copilul va fi
De ce nu? E viața ta și asta nu înseamnă că tipul respectiv ar tb sa fie bun și ca tată nu doar ca bărbat
Buna
Fii foarte atenta la cum se comporta cu fata si in rest nu vad o problema.
Daca tu esti fericita si fata va fi, va creste intr-un mediu linistit si fericit. Nu te concentra pe fetita si sa uiti de tine pentru ca mai mult rau ii faci (Am langa mine 3 mame care au facut asta si copiii nu sunt deloc bine din punct de vedere emotional).