| Vitalyz a întrebat:

Sunt doborât total cu nervii.Nu ma mai pot concentra la nimic pentru ca am facut cel mai prost lucru din viata mea, am ales ceva ceea ce s-a transformat in cosmar.Pana pe la varsta de 15 ani am fost un copil normal, cu multi prieteni iar cand am dat de liceu ii vedeam pe cei de la oras cum se comporta si am inceput sa cred ca prietenii mei sunt inapoiati si chestii de genul dupa care m-am departat usor de ei pentru ca faceau aceleasi chestii basic si deja mi se pareau plictisitori.Am incercat sa ma integrez printre cei de la oras dar mi-am dat seama ca nu sunt la fel ca prietenii mei din copularie, au trecut in jur de 2 ani si mi-am dat seama ca am stat numai in casa si i-am ignorat si am ajuns la concluzia ca i-am pierdut pe toti, nu stiu daca ma mai pot intoarce printre ei dar as vrea asta pentru ca mi-am dat seama ca ei sunt prietenii adevarati si nu cei din liceul meu care cateodata nici nu ma baga in seama si mai sunt si foarte ingamfati.Deci am ajuns sa cred ca nu ii mai pasa nimanui de mine si ca viata mea e un esec.Acum nu mai pot face nimic pentru ca perioada liceului a trecut si nu mai pot fi la fel.Nu recomand nimanui sa faca ce am facut eu pentru ca nu o sa aiba decat de suferit! Ce as putea sa fac in cazul asta? Nu mai stiu ce sa fac ca sa imi revin, daca voi continua asa nu o sa fie bine.Acum prietenii mei fac chefuri si se distreaza si fac tot felul de lucruri impreuna iar eu am ramas pe dinafara din cauza deciziei mele tampite! Dau funda la sfat. Ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Fa ți și alți prieteni, e vârsta la care poți sa ți faci prieteni, sa ieși, sa te distrezi, la facultate îți vei găsi. În legătură cu cei vechi suna i, cauta i, începe cu unul dintre ei. Niciodată sa nu renunti la niște prieteni vechi pentru unii noi. E loc pentru toți cand e vorba de prieteni, de oameni.

| Nirvanaaa a răspuns:

Singura chestie e sa vorbesti cu prietenii tai si sa le ceri scuze.Banuiesc ca aveti ceva ani de prietenie in spate si cred ca inca tin la tine. Spune-le ca nu stii ce a fost in capul tau atunci de ai renuntat la ei si intreaba-i daca mai vor sa iesiti si voi ca altadata.Prima data va fi ciudat, poate te vei simti ca un intrus.Insa treptat te vei obisnui. Daca tu nu te vei apropia din nou de ei, ei nu o vor face.

| Vitalyz explică (pentru Nirvanaaa):

Acum termin clasa a 12 a, crezi ca mai exista viata sociala dupa asta? De fapt distractie pentru ca am auzit ca o sa fie altcumva.

| Necunoscut112 a răspuns:

Începi facultatea. Iti poţi face o grămadă de prieteni la facultate.

| Necunoscut112 a răspuns:

Si să ştii că in general nu ii pasă nimanui de tine. Nici dacă faci parte dintr-o gaşcă. Oamenii vin si pleacă din vietile noastre. Important e să "furi" cat mai multe experienţe de la cat mai multa lume.

| Vitalyz explică (pentru Necunoscut112):

Eu vreau sa stiu cum pot scapa de anxietatea asta si de depresia in care am intrat, ii vad ca se distreaza di ca sunt asa uniti iar eu acum sunt pe langa doar din vina mea pentru ca i.am abandonat, am incheiat cu distractia adolescentina chiar repede, mai bine zis chiar cand a inceput.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Vitalyz):

Eşti prea mare să te mai gândeşti la distracţia din scoala generalã. Trebuie să îţi faci alţi prieteni. Nu e nimeni de neinlocuit. Trebuie doar sa te orientezi catre oamenii potriviţi.

| ngllllll a răspuns:

Mai bine singur decat cu prieteni idioti. O sa vina si prieteni pe masura.

| narcuz a răspuns:

La fel am facut si eu si am ramas singur. obisnuieste-te.