Fa ți și alți prieteni, e vârsta la care poți sa ți faci prieteni, sa ieși, sa te distrezi, la facultate îți vei găsi. În legătură cu cei vechi suna i, cauta i, începe cu unul dintre ei. Niciodată sa nu renunti la niște prieteni vechi pentru unii noi. E loc pentru toți cand e vorba de prieteni, de oameni.
Singura chestie e sa vorbesti cu prietenii tai si sa le ceri scuze.Banuiesc ca aveti ceva ani de prietenie in spate si cred ca inca tin la tine. Spune-le ca nu stii ce a fost in capul tau atunci de ai renuntat la ei si intreaba-i daca mai vor sa iesiti si voi ca altadata.Prima data va fi ciudat, poate te vei simti ca un intrus.Insa treptat te vei obisnui. Daca tu nu te vei apropia din nou de ei, ei nu o vor face.
Si să ştii că in general nu ii pasă nimanui de tine. Nici dacă faci parte dintr-o gaşcă. Oamenii vin si pleacă din vietile noastre. Important e să "furi" cat mai multe experienţe de la cat mai multa lume.
Eu vreau sa stiu cum pot scapa de anxietatea asta si de depresia in care am intrat, ii vad ca se distreaza di ca sunt asa uniti iar eu acum sunt pe langa doar din vina mea pentru ca i.am abandonat, am incheiat cu distractia adolescentina chiar repede, mai bine zis chiar cand a inceput.
Eşti prea mare să te mai gândeşti la distracţia din scoala generalã. Trebuie să îţi faci alţi prieteni. Nu e nimeni de neinlocuit. Trebuie doar sa te orientezi catre oamenii potriviţi.