Parerea mea e ca ea are nevoie de ajutor. Din pacate acest ajutor nu poate veni de la tine. Este genul care are nevoie constanta de a gresi si de a fi iertata. E distructiva si pana nu realizeaza ea asta...e degeaba.
Din nefericire genul asta de fete au probleme FOARTE mari cu capul. Singurul mod de a le struni si a le aduce pe calea dreapta e sa fii un model pentru ea si sa ii fie frica sa te piarda.
Daca nu are aceasta frica si nu te admira din toate punctele de vedere vei fi mereu in bataia vantului.
Genul asta de fete sunt foarte bune la manipulat sentimente, la a-ti da semnale conflictuale ca sa te tina legat de ele... si cand esti aproape ti se daruie total ca sa devina reci sau sa te paraseasca a doua zi.
Dupa ce am trecut prin cateva experiente d-astea iti pot confirma ca oricat de distractive ar fi... nu merita efortul. Decat poate ca experienta de viata si ca sa stii ce sa eviti pe viitor.
Cred ca este confuza. Nu cred ca o poti ajuta tu, pentru ca ok sa spunem ca vrea drogori si alcol dar nu inteleg de ce te inseala. Nu stiu ce sa zic, dar e mai bine sa pui capat. Incearca sa fii acolo pentru ea daca vrea ajutor si sa o indrumi... dar daca ea asta vrea in momentele astea nu ai ce sa ii faci. Incearca sa te faca pe tine vinovat ca nu ii oferi afectiune ca sa nu se mai simta ea, si nu e ok.
Ideea e ca daca o tine tot asa relatia voastra nu va avea nici un viitor. Pentru ca inloc sa lucrati la voi si la relatia voastra ea are treaba prin alte parti...
Chiar e confuza, si chiar cred ca are nevoie de ajutorul unui psiholog.