Orice carte contine un nou univers, deci cunoscandu-l te imbogatesti. Din carti culegi intelepciune, cu ajutorul lor te modelezi si te purifici sufleteste, reusesti sa adopti o conduita morala adecvata. Fara carti am fi"mai altfel si mai saraci". Mira
Raspuns editat de brigaela, fiindca utilizatorul si-a editat intrebarea, schimband-o cu totul.
Mi se pare pueril si nepoliticos sa schimbi complet o intrebare dupa ce ti s-a raspuns la ea. Eu am cazut de fraiera: am raspuns la o intrebare despre masturbare care acum nu mai apare nicaieri, dupa ce am raspuns eu, utilizatorul a schimbat complet intrebarea.
Va rog sa ma iertati, imi joaca netul feste. Am pus acest raspuns la o alta intrebare (o fata de 16 ani intreba ceva despre masturbare). Il editez imediat, multumesc, Assiris pentru atentionare.
Assiris, am mai scris asta pe undeva pe siteul asta. Si e demonstrat medical ce am zis eu. Vezi ce surprize poti avea cand intri la o intrebare total inocenta: o lectie de sexologie.
O indeletnicire laudabila, pe care am apreciat-o in copilarie si adolescenta, acum, spre rusinea mea nu mai citesc atat de des...
Mie imi face placere sa citesc tot ce nu mi se cere la scoala . Stiu ca unele opere sunt chiar de...capatai...dar...nu ma atrag.Prefer sa citesc orice alta carte lansat de cativa ani.Nu prea imi plac cartile cu o povesta lalaita si trasa de par.Imi plac cartile ce prezinta...cazuri.Alea nu ma plictisesc niciodata.
Brigaela, si ce treaba are masturbarea cu cititul cartilor? Sau nu m-am prins eu
Np, brigaela, cu ocazia asta am aflat ca toate fetele se masturbeaza iar cele care nu, au o problema
Mai sa stii ca nu e un lucru rau sa citesti carti iti dezvolti bagajelul de cunostinte si astfel [vb fostului meu diriginte "in loc sa pleci la drum cu sacosica mai bine pleci cu geamantanul "
Foarte buna deoarece cartile dezvolta vocabularul si te ajuta sa privesti o altfel de perspectiva.nu ca in ''telenovele'' Asta depinde si de preferinta ta!
A citi este cu adevarat printre putinele lucruri ca iti dezvolta inteligenta!
Imi place sa citesc...mai ales carti care imi capteaza atentia...si consider k e necesar in dezvoltarea armonioasa a vocabularului nostru...este si relaxant intr-un anumit mod...
Unicornys întreabă:
ClaudiTTssA întreabă:
Effy35 întreabă: