| pancake_4521 a întrebat:

Sunt fata si am 15 ani.parintii mei imi spun mereu ca regreta faptul ca m-au conceput.va rog, un sfat.

Răspuns Câştigător
| justmeesb a răspuns:

Buna, imi pare rau sa aud asta dar sa nu pui la suflet, probabil au si ei greutati si spun vorbele astea la nervi dar nu e chiar asa, poate i-ai suparat cu ceva de zic asta, incearca sa le faci pe plac si sa tii apropii mai ales acum de Sarbatori.Sa ai liniste in suflet!

7 răspunsuri:
| erik a răspuns:

Nu sunt parinti, sunt parteneri de pat.

| AnnaMariaaa a răspuns:

straight faceDe ce zic lucrul acesta, bine si ai mei mai zic ca mai bine faceau 10 baieti decat una ca minechatterbox si bla bla, dar tot ma iubesc.Incearca sa stai de vb cu ei si intreaba-i dc zic lucrul asta mereu si vezi ce iti raspund.

| ancaRjaibi a răspuns:

Pfff, foarte aiurea.Sunt sigura ca nici tu nu prea esti usa de biserica daca parintii tai au ajuns sa spuna niste lucruri atat de grave, dar totusi replica lor mi se pare foarte exagerata.Cand eram de varsta ta eram un copil problemalaughing ai mei au avut multa bataie de cap cu mine, dar timpul te face sa te schimbi.Esti singura care stie ce faci sa ii determini pe ai tai sa-ti vorbeasca asa, incearca sa te schimbi si sa nu le mai dai motive alor tai sa zica ceva urat.Totul depinde de tine.Noroc

| sixtythree a răspuns:

Pai... asta inseamna ca parintii tai nu se pot numi parinti. Sau poate spun asta in functie de comportamentul tau. Incearca sa faci ceva sa fie mandri de tine happy

| BybyBlondina a răspuns:

Si mama imi spune asta in fiecare zi, stiu cum e... dar m-am obinuit tinand cont ca sta prost si cu nervii. Dar asta nu-i nimic cand imi spune,, luate-ar o moarte sa te ia'' atunci imi pica cerul in cap, iar mai tarziu incepe sa ma laude ca am facut aia bine dar de ce nu sunt asa mereu? Insa eu cred ca e si de la sora mea mai mica pe care o iubeste mult mai mult decat pe mine.(App si eu am tot 15 ani)Si nu stiu ce sa faci, poate niste fapte de care ei sa fie mandrii

| alinzz a răspuns:

Spunele parintilor ca daca tu nu te nasteai, relatia lor nu mai avea rost

| k_6402 a răspuns:

Pleaca de acasa