Fiindu-ți profesoară, nu e deloc greu să intrii în discuții cu ea și o să te prinzi tu imediat după reacțiile ei dacă e ceva real din tot ce ai auzit.
O poți face într-un mod subtil, ca să nu te expui în cazul în care sunt numai bârfe și zvonuri și nimic nu e real.
Dar cel puțin ești împăcată că ai încercat,
Te sfatuiesc sa-ti vezi de treaba ta ca sa nu ajungi implicata in scandaluri publice si procese penale.
Ce ai azuit pot fii minciuni scornite de diverse persoane sau chiar de mintea ta inventiva!
.
Cum femeia este maritate si are doi copii inseamna ca ii plac barbatii, nu fetitele si nu s-ar complica cu dosare de pedofilie sau cu puscarie.
vezi-ti d eviata ta si nu crea oamenilor probleme!
Cred ca nu ar mai trebui sa ne facem filme.
În adolescenta e foarte posibil ca mintea noastră sa o ia pe aratura și sa de-a frâu liber fanteziilor.Dar ce e în capul nostru și ce ne dorim noi nu trebuie sa fie și real.
Cred că intențiile pe care le bănuiești tu in spatele privirilor ei sunt doar in mintea ta.
Cat despre ce ai auzit despre ea... Suna a bârfă. Slabe speranțe.
Nu iti recomand sa ai o relatie intima cu o profesoara. Va faceti rau aambelor.
Buna! Te pot lamuri eu cu un raspuns. Imi poti lasa o adresa de e-mail?, sau sa imi scrii in privat daca exista aceasta posibilitate pe TPU. Ne auzim!