| alexinioh a întrebat:

Sunt femei care se dau la barbați dar uni nu își dau seama sau sunt rușinoși. Ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
| Jouliete a răspuns:

Da sa stii ca trebuie sa observi semnele pe care ti le ofera o femie, spre exemplu cum vorbeste cu tine sau cum se uita la tine. Daca tu esti una dintre acele persoane, incearca sa oferi si tu semne si sa iesi din carapace, iar daca nu esti tu acea persoana, oferă acest sfat.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Femeile vor ceva temporar cu barbatii dupa aia se satura de ei

| ROB3RT89 a răspuns:

Femile transmit anumite semnale non-verbale dar multi nici macar nu le observa sau le percep gresit.
Si cum ai zis si tu, multi sunt timizi si e vorba si de experienta aici.
Nu compara unu care a stat cu o femeie sau doua fata de unu care are zeci la activ!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Da, sunt femei care se dau la barbati dar unii bla-bla. Si?

| JackR a răspuns:

Mr. Muscle, "uni" se foloseste ca atribut, cand vorbesti despre culori (de ex. "albastru uni") si provine din prescurtarea cuvantului "uniform". In intrebarea ta, formularea corecta era "unii" / "dar unii nu isi dau seama".
Degeaba folosesti diacritice, daca gramatica este la pamant!

| alexinioh explică (pentru JackR):

Aaaa prietenul meu! laughing Chiar nu mai vreau să mă cert.

| JackR a răspuns (pentru alexinioh):

1. Nu sunt prietenul tau!
2. Nu ai de ce sa te certi, poti doar sa taci si sa corectezi intrebarea.

| alexinioh explică (pentru JackR):

1. Am zis-o ca metaforă
2. Pot să fac ce vreau eu, nu îmi ordoni ce să fac! daca vreauuuu skriuuu si ase! inkeleghi?

| UneRencontre a răspuns:

Da, exact. Sunt si femei care se 'dau' la barbati daca vrei sa zici asa? si poate ca barbatii sa nu-si dea seama ca aceasta flirteaza cu ei sau sa le fie rusine si sa nu reactioneze sau si mai rau sa ignore femeia respectiva. Se poate si alt caz in care femeia nu se 'da' la barbati si doar e simpatica. happy