Depinde poti compara cersetor cu o studenta? poti compara o blonda cu un copil de la gradinita? de fiecare data al doilea e mai destept
Depinde.adica binenteles, de asemenea, sunt mai multi baieti in istorie care sunt recunoscuti dupa gandirea lor geniala, dar si "femeile" sunt destepte, adica: in cele doua "specii" exista o oare care egalitate. De exemplu:poate ca pe baietii ii duce capul mai mult, insa fetele sunt mai gospodine si isi invata mai mult ( de obicei asta e regula); apoi, factorul 2: depinde de personalitatea persoanelor ( scuze de exprimare) pe care vrei sa le conpari, de ex unu` de 7 nu se compara cu unul de 10...in conluzie, suntem toti aceesi rasa, rasa umana, si suntem cu totii la fel de destepti( toti fiind fetele si baietii, femeile si barbatii)...P.S. si eu m-am balbait muult cand am citit a doua oara tot ce am scris, dar sper sa intelegi ceva !
Parerea mea este ca da. Femeile sunt mai destepte decat barbatii deoarece femeile se dexvolta mai repede.
Pentru ca esti baiat o sa spun ca fetele sunt mai destepte decat baietii si ca e adevarat! Femeile astea pana si eu au evoluat mai mult decat voi baietilor! Acum fetelese gandesc la munca iar barbatii la sex!
Femeiele sint mai destepte decit barbatii in domeniul sau,barbatii sint mai destepti in lucrul care il fac ei, nu poti spune cine e mai destept, totul conteaza de persoana data.