Sincer,exact asa am patit si eu..Si sa stii ca nu te lasa sa vorbesti,ca sa ocoleasca subiectul,pentru ca nici el nu stie ce sa te minta. Asa m-a dus si pe mine cu vorba un an si ceva. Si era un prefacut. Stiu ca iti e greu sa rezisti fara el si tii la el,dar desparte-te de el ca sa nu ajungi sa gresesti mai mult pentru el,caci nu se merita. Asta e decat sa suferi mai mult mai tarziu,mai bine suferi acum. Plus ca e normal sa o injure pe fata aia in fata ta,dar faptul ca nu ti-a luat apararea in legatura cu ea,e clar. ii pasa de ea. Sincer, nu vreau sa patesti si tu ca mine. Asa sunt eu. Din greselile mele sa invete si altii daca se poate, asa ca tine si tu cont de ce spun si fa ca mine, lasa-l si vezi-ti de scoala, sau de altceva. Sper ca te-am ajutat. Funda?>
Eu zic sa inchei cat mai curand aceasta relatie deoarece se foloseste de tine doar. Se foloseste emotional, se poate si trupal dar nu iti ofera nimic.
Din pacate cum spui tu aici esti doar una din lista ta si e posibil sa fie un joc cu prietenii lui, eu sper sa nu dar e foarte posibil.
Clar ca te-a inselat din cate ai scris si o va face pana ce vei pune tu stop relatiei deoarece el nu o va pune si pe langa asta si asa... va incerca sa te opreasca prin santaje emotionale sau intervine la amintiri frumoase ale voastre
Buna!
Chiar nu merita efortul. Daca zici ca esti si sigura ca te-a inselat, atunci chiar nu mai ai nici un motiv sa stai cu el. PEntru el, relatia voastra e o gluma. S-a obisnuit sa te stie prea iertatoare, deci te considera ca o jucarie pe cum o manevreaza cum vrea. Vrei sa traiesti asa? Nu cred. Deci, renunta.
Succes!
Ai dreptate, iti faci singura rau pe cand el este indiferent si sincer nu cred ca aceasta relatie va avea un viitor
Da,mai bine fara el! e greu! dar daca nu esti fericita cu el, daca nu exista respect, incredere, nu se merita sa suferi!
cu siguranta poti sa mergi inainte si fara el!