| Pitic a întrebat:

Sunt foarte geloasa pe o fata de care prietenului meu i-a placut foarte mult, eu cred ca si acum mai tine la ea si ma doare lucrul asta. La inceputul relatiei noaste acum mai bine de 9 luni imi spunea uite aici sta "ea" uite s,a dus acolo uite a facut asta, ma deranjau lucrurile astea si atunci dar nu credeam ca e ceva intre ei, acum ca el mi,a spus ca i,a placut de ea, ma simt ff prost si ma face sa il resping, eu cred ca si acum mai tine la ea pentru ca ea s,a luat de mine si a zis ca ma bate iar el nu afacut nimic doar a sunat,o si a injurat, o mie mi s, a parut a a fost doar asa de fatada,

Răspuns Câştigător
| Vladyana_Vlady_1995 a răspuns:

S-ar putea ca sa te fi incercat sau ceva de genu dar nu prea cred desigur iti dai seama ca daca o mai place si tine la ea...nu va fi la fel de iubitor fata de tine.e mai bine sa rezolvati aceasta problema fata in fata si sincer sa va exprimati sentimentele sincer unul fata de celalalt caci daca nu acesta te poate lasa oricand pentru acea fata..si e mai bine sa vorbiti si sa clarificati ca sa nu ajungi sa suferi...

4 răspunsuri:
| Weedier a răspuns:

Si care e intrebarea?

| Kenichi a răspuns:

Sfatul meu: Incepe sa iti cauti alt prieten, stai intr-o "corabie" ce se scufunda pleaca cat inca mai poti.

| Nonu a răspuns:

Sunt baiat! Si crede-ma si eu am patit-o! Si de fapt mi-am luat bataie si iti dau un sfat! Asteaptate la orice! Funda?

| AlleAlexandra80 a răspuns:

In treaba pe prietenu tau daca mai tine la ia si atunci veti putea clarifica lucrurilr si atuncia poti sa iei o decizie singura